GETTY
GETTY
ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ

H Σελένα Γκόμεζ έκανε την πιο δραστική αλλαγή και ξύρισε τα μαλλιά της


Εκτός από την μουσική και τα τραγούδια της, η Σελένα Γκόμεζ είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και για άλλους λόγους.

Δεν είναι τα στιλάτα και κομψά σύνολα που επιλέγει για κάθε της εμφάνιση. Δεν είναι οι φωτογραφίες της στο Instagram και τo ρεκόρ των like που την έχρισαν την βασίλισσα του διάσημου κοινωνικού δικτύου.

Η αγάπη του κοινού έγκειται στην δική της αγάπη και την διάθεση να μοιραστεί προσωπικές -συχνά δύσκολες- στιγμές με τους θαυμαστές της, χωρίς ντροπή μα με καλή πρόθεση.

Η Σελένα πριν μερικούς μήνες είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού.

Η θυελλώδης σχέση της με τον ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ αλλά και η τεράστια δημοσιότητα τής προκάλεσαν στρες και επιβάρυναν την ψυχολογία της.

Η ίδια στο παρελθόν έκλεισε και ξανα-ενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram ζητώντας από τους φαν της να της δείξουν την στήριξή τους. 

Αυτή η τόσο ανθρώπινη, ειλικρινής και γενναία πλευρά της είναι που κάνει τον κόσμο να την αγαπάει.

Η Σελένα αυτή την περίοδο κάνει συνεργασίες στον χώρο της μόδας. Αυτή την φορά σχεδίασε τα δικά της sneakers σε συνεργασία με την Puma.

Την Δευτέρα 23 Απριλίου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με ένα μοντέρνο λουκ που δεν την είχαμε ξαναδεί. Η Σελένα φαίνεται να έχει ξυρίσει το κεφάλι της στην φωτογραφία.

 

 

Συγκεκριμένα έχει τα μαλλιά της ψηλά πιασμένα σε μια μακριά πλεξούδα (προφανώς πρόκειται για extension) και στο κάτω μέρος, κοντά στον αυχένα έχει ξυρίσει τα μαλλιά της, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται τα δύο μικρά τατουάζ της. Το πρόσωπο της στολίζουν δύο μεγάλα, χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι.

Στην λεζάντα γράφει: «Πάντα χρειάζεται μια μικρή αλλαγή». Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η μικρή αλλαγή στο λουκ της είναι ιδιαίτερη και της πηγαίνει πολύ.

Μας αρέσει, δεν θα θέλαμε, όμως, να την δούμε με εντελώς αγορίστικο λουκ και ξυρισμένο κεφάλι.