Saint Laurent
Saint Laurent
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

Tα κομμάτια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου για να εντυπωσιάζεις στις βραδινές εξόδους


Συνήθως σχεδιάζουμε πολύ προσεκτικά το λουκ μας μέρες πριν από την βραδινή έξοδο.

Θες επειδή είναι μια διαδικασία που απολαμβάνουμε, θες επειδή είναι η Νο1 αρχή για σωστή οργάνωση και επιτυχημένο στιλ, όπως και να έχει, υπάρχουν κομμάτια που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και είναι αυτά ακριβώς που συνθέτουν το τέλειο σύνολο. Για το πάρτι, για ένα χαλαρό ποτό με φίλους, για ένα σημαντικό event στο οποίο πρέπει να παραβρεθείς. Για ό,τι κι αν πρόκειται τα ρούχα και τα αξεσουάρ αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και το καθένα ξεχωριστά μπορεί να μεταμορφώσει με μία κίνηση το outfit. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, το μυστικό για να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου έξοδο, είναι να επενδύσεις σε αντικείμενα κλειδιά που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά, όπως είναι π.χ LBD, δηλαδή το μικρό μαύρο φόρεμα. Για όλους αυτούς τους λόγους κάποια θεωρούνται κλασικά. Δημιουργήσαμε μια λίστα με τα essentials για να κλέβεις την παράσταση κάθε φορά που βγαίνεις και να μην ανησυχείς πια για την εικόνα σου. Με αυτά θα είναι πάντα κομψή και αψεγάδιαστη.

Το Little black dress

Επίλεξε ένα μίνι μαύρο φόρεμα σε γραμμή ίσια ή Α που κολακεύει κάθε σώμα. Απόφυγε το πολύ εφαρμοστό που θα σε κάνει να νιώθεις άβολα. Συνδύασε με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και παίξε με τα αξεσουάρ. Φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου και θα λάμψεις!

 

 

Ένα πανωφόρι που αφήνει τα χέρια ελεύθερα.

Μία κάπα μπορεί να σε κρατήσει ζεστή στο δρόμο ενώ σου χαρίζει ελευθερία κινήσεων. Επιπλέον χαρίζει μια δόση πολυτέλειας στο σύνολο σου.

Το slip dress

Το σατέν ή μεταξωτό φόρεμα με straps ήρθε από τα 90s για να μείνει. Είναι απόλυτα θηλυκό και αισθησιακό, ενώ διαγράφει την σιλουέτα. Ρίξε στους ώμους μια εσάρπα, μια ετόλ και είσαι έτοιμη!\

Η mobile τσάντα

Κανείς δεν είπε ότι είναι πρακτική και ευρύχωρη. Χωράει τα απολύτως απαραίτητα για μια έξοδο αλλά είναι πολύ chic και στιλάτη.

To bralette

To bralette, το κομψό εσώρουχο που φαίνεται ελαφρώς, μέσα από ένα σακάκι ή πουκάμισο ή ακόμα και πάνω από ένα απλό T-shirt, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν φοράς ένα ρούχο με ντεκολτέ.

 

 

Παπούτσια που εντυπωσιάζουν

Δώστε τα όλα στα παπούτσια. Επιλέξτε ένα ζευγάρι over the knee boots ή γόβες και μποτάκια με πρωτότυπες διακοσμητικέ λεπτομέρειες. Αυτά τα παπούτσια φτιάχτηκαν για να μην επιτρέψουν να περάσετε απαρατήρητη.

 

 

Το skinny jean

Ακόμα και για τις μέρες που θέλετε να φορέσετε παντελόνι, ένα εφαρμοστό skinny που σας κολακεύει, χωρίς ξεβάμματα και σκισίματα, ταιριάζει με όλα και θα απογειώσει το λουκ σας.

Το body

Κάντε το όπως οι σταρ και επιλέξτε ένα μαύρο κορμάκι για να φορέσετε μέσα από φούστες, παντελόνια, σακάκια. Θα σας ανταμείψει με το στυλ του.

Η denim φούστα

Πέρασε πολύς καιρός αλλά η τζιν φούστα με το φθαρμένο τελείωμα επέστρεψε και μπορεί να σε πάει και στην βραδινή έξοδο με booties ή μίνιμαλ πέδιλα.

H faux γούνα

Φορέστε τη όσο το επιτρέπει ο καιρός. Το γούνινο πανωφόρι φωνάζει κομψότητα και στιλ. Ουδέτερη ή με χρώμα ανήκει στις βραδινές εξόδους σας.