Shutterstock
Shutterstock
ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΙΛ

10 πράγματα που κάνουν πάντα οι πιο στιλάτοι άνθρωποι


Κάποιες γυναίκες δείχνουν να το έχουν απίστευτα με το στιλ.

Τις έχεις δει, στον δρόμο, στην καφετέρια, στην τράπεζα, στο σούπερ μάρκετ... Είναι αληθινές γυναίκες που κάνουν ό, τι κάνει μια απλή γυναίκα κάθε μέρα, όσο κι αν η πάντα κομψή εικόνα τους σε κάνει να αναφωνείς με θαυμασμό και όσο κι αν μοιάζουν με Θεές του στιλ.

Θα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές πώς καταφέρνουν αυτές οι γυναίκες και είναι πάντα τόσο chic και οι εμφανίσεις τους αψεγάδιαστες όπου κι αν πάνε. Ποιο τέλος πάντων το μυστικό τους, αυτό που μη μπορώντας να εξηγήσουμε, μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ίσως τελικά το έχουν στο DNA τους; Από την άλλη, οι πιο στιλάτοι άνδρες και γυναίκες φαίνεται πως έχουν κάτι κοινό. Μια δική τους φιλοσοφία και αρχές για το στιλ και την αισθητική. Η ίδια τους η αγάπη για την μόδα και το καλό ντύσιμο είναι που αυθόρμητα τους οδηγεί να ακολουθήσουν ορισμένα βήματα. Αυτά είναι τελικά που συνθέτουν την άψογη εμφάνιση τους που θαυμάζουμε. Από καθημερινές συνήθειες, μέχρι έξυπνα hacks που χρησιμοποιούν για να διατηρήσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ του σε κατάσταση. Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά τους που θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Κράτα σημειώσεις και αντίγραψε για να αναβαθμίσεις και το δικό σου στιλ.

Shutterstock
Shutterstock

1 Αφιερώνουν χρόνο στο να παίξουν με διαφορετικούς συνδυασμούς και outfits που θυμούνται στην συνέχεια. Δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάσετε από πριν μια συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά γενικά να γνωρίζετε πως κάθε κομμάτι στην ντουλάπα σας μπορεί να συνδυαστεί με 2-3 άλλα. Αυτό θα σας βοηθήσει και όταν πρόκειται να κάνετε οποιαδήποτε αγορά, ώστε να μην πάρετε κάτι που δεν θα φορέσετε ποτέ.

2 Δεν φοβούνται να ντυθούν κομψά.

Δημιουργούν λουκ που είναι κλασικά και elegant χωρίς όμως να μοιάζουν βαρετά, όπως ένα πουκάμισο με tailored παντελόνι. Συνδυάζουν με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και είναι έτοιμες.

3 Φροντίζουν τα παπούτσια τους ανεξάρτητα από τα χρήματα που έδωσαν για να τα αποκτήσουν. Αξίζει να τα επιδιορθώσετε στον τσαγκάρη πριν καν ακόμα τα φορέσετε για πρώτη φορά. Αλλάξτε σόλες και τακούνια για να περπατάτε άνετα. Κάντε το ακόμα και φτηνά παπούτσια για να εξασφαλίσετε πως να κρατήσουν περισσότερο.

4 Γνωρίζουν πως το προσωπικό στιλ έχει να κάνει με το να ξαναφοράς τα ίδια κομμάτια και το αποδέχονται.

Επιλέξτε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο και πιστεύετε σας αντιπροσωπεύουν. Κάντε διαφορετικούς συνδυασμούς και παίξτε με τα αξεσουάρ.

Shutterstock
Shutterstock

5 Ντύνονται για να εντυπωσιάσουν... τις ίδιες.

Δημιουργούν κάθε λουκ έτσι ώστε να τις ικανοποιεί η εικόνα στον καθρέφτη και όχι για να αρέσουν στους άλλους. Μάλιστα αν προσπαθήσουν να ντυθούν με αυτό το σκεπτικό το πιθανότερο είναι να αποτύχουν. Σκέψου τι σε κάνει χαρούμενη. Με τι αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση. Το πραγματικό στιλ έγκειται στο τι θες να εκφράσεις κάθε μέρα.

6 Εμπνέονται από το οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε.

Δεν αντιγράφουν μια εμφάνιση από πάνω ως κάτω. Δεν είναι όμως κακό να σου αρέσει ο τρόπος που κάποιος άλλος συνδύασε διαφορετικά στοιχεία, να τον μιμηθείς και να δοκιμάσεις αν σου ταιριάζει.

7 Προσέχουν αυτά που φορούν να εφαρμόζουν τέλεια.

Δίνουν σημασία στις ραφές, την φόρμα και την εφαρμογή ενός ρούχου. Αν χρειαστεί τα διορθώνουν και τα μεταποιούν. Έτσι δείχνουν πάντα αψεγάδιαστες.

Shutterstock
Shutterstock

8 Διαλέγουν οικονομικά κομμάτια ήρεμα και με προσοχή.

Η Οlivia Palermo εκτός από ρούχα μεγάλων οίκων επιλέγει συχνά κομμάτια από οικονομικά brands. Μην κάνεις αγορές βιαστικά και χωρίς να δοκιμάσεις πως φαίνονται πάνω σου.

9 Φροντίζουν τα μαλλιά τους.

Τα μαλλιά τους συνήθως είναι απλά και σπάνια υιοθετούν περίτεχνα χτενίσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απεριποίητα. Λούζονται συχνά, ενώ φρεσκάρουν τακτικά τις άκρες.

10 Έχουν τις δικές τους αδυναμίες

Δεν είναι κακό να δείχνεις περισσότερη αδυναμία στα παπούτσια ή στις τσάντες ή ακόμα και τα jean παντελόνια. Όποια και αν είναι η δική σου σε χαρακτηρίζει όπως η υπογραφή σου. Είναι signature!

Shutterstock
Shutterstock