oliviapalermo.com
oliviapalermo.com
OFFICE LOOK

5 office look κομμάτια που θα σε χρίσουν την πιο στιλάτη στο γραφείο


Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του 2018 και αυτό που θέλουμε είναι μια γκαρνταρόμπα ιδανική για το γραφείο που να φωνάζει στιλ.

Πώς θα το πετύχουμε;

Είναι η καλύτερη στιγμή να οργανωθούμε.

Πολλές, ίσως, έχετε θέσει νέους στόχους στην εργασία σας και αναζητάτε μια ντουλάπα που τους αντικατοπτρίζει. Η διαχρονική συνταγή του στιλ «ντύσου για την δουλειά που θέλεις, όχι για την δουλειά που έχεις», θα γίνει κάτι σαν το «mantra» μας και θα το επαναλαμβάνουμε καθώς θα κάνουμε έξυπνες αγορές και στιλιστικές επιλογές.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην εργασία είναι παραπάνω από σημαντικός. Ίσως και καθοριστικός. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε το ιδανικό look. Σε ποια αρέσει άλλωστε να ξυπνάει νωρίτερα ώστε να έχει αρκετό χρόνο να ετοιμαστεί; (Καμία, σε πρόλαβα). Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές βασικές αγορές για αυτή τη σεζόν που μπορούν να σας εξασφαλίσουν την εμφάνιση που θες για να ξεχωρίσεις.

Δεν χρειάζονται πολλά. Απλά και βασικά κομμάτια που αν τα συνδυάσεις έξυπνα μπορούν να απογειώσουν την «φόρμα εργασίας σου». Μια ζώνη ένα ζευγάρι κομψά παπούτσια...

Εσύ τα έχεις στην ντουλάπα σου; Kάνε scroll down και ανακάλυψε τα:

1 Τα block heels

Aν θες να το δοκιμάσεις και να φοράς τακούνι στην δουλειά πιο συχνά, αυτό το στιλ είναι ιδανικό. Χαμηλό, χοντρό και σταθερό τακούνι για άνεση και διακριτική θηλυκότητα.

 

 

2 Η κομψή ζώνη
Είναι ο ήρωας του office look. Μπορείς να την φορέσεις στο παντελόνι την φούστα σου αλλά και να τονίσεις όμορφα την μέση σου πάνω από ένα φόρεμα. Επιπλέον πάνω από το σακάκι σου θα γίνει η ανατρεπτική πινελιά που θα χαρίσει ενδιαφέρον.

 

 

3 Η μεγάλη tote τσάντα

Χωράει όλα όσα κουβαλάς καθημερινά μαζί σου και δεν σε αφήνει εκτεθειμένη στην άβολη εικόνα του να κρατάς περισσότερες τσάντες. Επένδυσε σε μία που δείχνει ακριβή και από υλικό που την κάνει ανθεκτική.

 

 

4 Το κοστούμι με ρίγες

Ένα κοστούμι με λεπτές ρίγες δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ στην μάχη του στιλ. Οι κάθετες αυστηρές ρίγες στο γραφείο μοιάζουν να είναι στο φυσικό τους περιβάλλον. Δοκίμασε ένα cropped παντελόνι που αποκαλύπτει λίγο αστράγαλο.

5 Διακριτικά αλλά ultra chic σκουλαρίκια

Είναι η λεπτομέρεια που δίνει προσωπικότητα σε ένα λουκ γραφείου. Μια δόση λάμψης με σκουλαρίκια σε χρυσή απόχρωση δείχνουν πάντα stylish.