GETTY
GETTY
CALVIN KLEIN

NYFW -Στο show του οίκου Calvin Klein η πασαρέλα γέμισε ποπ κορν


Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τα shows για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 είναι σε εξέλιξη.

Ο παλμός της μόδας λοιπόν χτυπάει εκεί και φυσικά το ενδιαφέρον όλου του κόσμου είναι στραμμένο στα runways.

Οι πιο μεγάλοι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις συλλογές τους και καθένας από αυτούς θέλει να ξεχωρίσει και να γράψει την δική του ιστορία στο βιβλίο της μόδας. Σε κάθε fashion week δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Έχουμε δει ιδιαίτερα ρούχα, χρώματα, extreme συνδυασμούς, περούκες, ιδιόμορφα αξεσουάρ. Όσο για τα σκηνικά γίνονται ολοένα και πιο πρωτότυπα!

Το βράδυ της Τρίτης στο show του οίκου Calvin Klein είδαμε όμως κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Φτάνοντας στο show, και καθώς οι τοπ fashion editors και influencers έπαιρναν τις θέσεις τους στην πρώτη σειρά, αντίκρισαν ένα παράξενο θέαμα. Ο Raf Simons, για την τρίτη του collection για τον Calvin Klein, είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στους καλεσμένους του. Ολόκληρο το runway ήταν καλυμμένο με ...ποπ κορν!

 

 

Ο χώρος στήθηκε έτσι ώστε να θυμίζει αμερικανικούς αχυρώνες, διακοσμήθηκε με έργα του Andy Warhol και το πάτωμα καλύφθηκε με 189 λίτρα ποπ κορν. Οι διάσημοι επισκέπτες έπρεπε να περάσουν μέσα από αυτό για να φτάσουν στην θέση τους, ενώ και τα μοντέλα κρατούσαν τσάντες γεμάτες με το λαχταριστό σνακ στην πασαρέλα.

GETTY
GETTY

Όσο για τα ρούχα, δυναμικά και σύγχρονα, φτιαγμένα από ανατρεπτικά υλικά όπως το καουτσούκ, φόρμες εργασίας μέχρι πλεκτές μάσκες του σκι. Η φαντασία του σχεδιαστή ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Είδαμε ακόμα υπερμεγέθη παλτά να συνδυάζονται με λαμπερά ασημένια γάντια.

Στο τέλος του show οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να βγάλουν πολλές φωτογραφίες (έτοιμες για Instagram) με το ποπ κορν.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε εάν το σνακ ήταν βρώσιμο και ναι, ήταν!

Η εταιρία Popcorn Charlie χρειάστηκε τρεις εβδομάδες για να φτιάξει την τεράστια ποσότητα. Δεν ξέρουμε για τα μοντέλα, που έπρεπε να περπατήσουν πάνω στο χαλί από pop corn, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

 

 

 

 

Getty
Getty