Shutterstock
Shutterstock
LAYERING

Το layering ποτέ δεν ήταν πιο κομψό -Οι νέες προσθήκες για να είναι άψογο και το 2018


Το layering είναι μια τάση που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες, ωστόσο δεν είναι λίγες και αυτές που το φοβούνται.

To layering των ρούχων γίνεται όλο και πιο chic και αξίζει να το δοκιμάσεις. Είναι η τεχνική του στιλ που επιβάλλει διαφορετικές στρώσεις από ρούχα, την μία πάνω από την άλλη. Το αγαπάμε γιατί εκτός από πολύ πρακτικό είναι και πολύ στιλάτο και δίνει ενδιαφέρον σε κάθε σύνολο.

Το 2018 το layering είναι κάτι που κάνουν σχεδόν αυθόρμητα οι περισσότερες γυναίκες που ξέρουν από στιλ και δείχνει εκλεπτυσμένο και σοφιστικέ. Τα βασικά κομμάτια συνδυάζονται σε διαφορετικές αποχρώσεις και ολοκληρώνονται από τα πιο αστραφτερά και πολύτιμα -συχνά vintage- κοσμήματα.

Για να σε βοηθήσουμε, δημιουργήσαμε έναν κατάλογο με όλα τα μυστικά και πλέον δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Θα γίνει το «Ευαγγέλιο» του στιλ σου σίγουρα.

Είναι πιο απλό από ότι νομίζεις. Θα διαπιστώσεις την αξία ενός κλασικού μαύρου ζιβάγκο.

Ανακάλυψε τους 10 τρόπους, έναν για κάθε μία outfit formula, για να το πετύχεις σαν επαγγελματίας.

1 To μαύρο ζιβάγκο μπορεί να φορεθεί με τα πάντα

Η street style star της Ρωσίας Tine Andrea αποδεικνύει πως το απλό αυτό ρούχο είναι η τέλεια βάση για πειραματισμό. Φόρεσε το μέσα από ένα πουκάμισο ή ένα τοπ με prints.

2 Πρόσθεσε πολλά διαφορετικά κοσμήματα

Το στιλ «λατέρνα» ξέχασε το είναι μια πολύ old fashion θεωρία. Δες πως το πετυχαίνει η Αnna Vitiello και εκτός από τα κομμάτια του outfit της παίζει και με πολλές διαφορετικές χρυσές αλυσίδες και κοσμήματα.

3 Μην φοβάσαι να αναμίξεις διαφορετικές υφές

Denim ύφασμα με blazer ή γούνα; NAI! H Lizzie Handfield μπορεί άρα μπορείς κι εσύ. Συνδύασε ακόμα και κομμάτια με διαφορετικά μήκη χωρίς να ανησυχείς. Με κάποιο τρόπο δουλεύει!

4 Φόρεσε δύο πανωφόρια με το δεύτερο πιο ελαφρύ

Όσο ανοίγει ο καιρός είναι ώρα να αποχωριστείς το βαρύ παλτό σου και να συνδυάσεις δύο πιο ελαφριά πανωφόρια. Ιδανικά φόρεσε μια καμπαρντίνα δεμένη στην μέση και άσε να αποκαλύπτονται οι ώμοι.

5 To λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα.

Με παντελόνια και φούστες, φορεμένο μέσα από φορέματα, δεμένο κόμπο, με εντυπωσιακά μανίκια ή κλασικό button down είναι ακόμα ένα κομμάτι κλειδί για το σωστό layering.

6 Φόρεσε δύο πλεχτά

Όταν κάνει αρκετό κρύο δύο πλεχτέ είναι καλύτερα από ένα, ενώ αν ζεσταθείς μπορείς να βγάλει το δεύτερο layer. Φρόντισε να έχουν διαφορετικό κόψιμο στον γιακά για να φαίνεται το ένα μέσα από το άλλο.

7 Αντί για μαύρο οπάκ καλσόν φόρεσε παντελόνι μέσα από την φούστα σου

Το αποτέλεσμα είναι elegant και ενημερωμένο ακόμα και με φαρδύ παντελόνι μεσα από φουστα σε γραμμή Α.

8 Τα καλοκαιρινά σου φορέματα πάνω από παντελόνια

Φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα πάνω από το τζιν σου και αν μπορείς άσε ανοιχτά τα κάτω κουμπιά ώστε να πέφτει χαλαρό.

9 Το φούτερ σου μπορεί να είναι μια έξυπνη προσθήκη

Δοκίμασε να το φορέσεις μέσα από σακάκι ή καμπαρντίνα με την κουκούλα να είναι εμφανής. Κάνει κάθε λουκ να φαίνεται cosy και καθημερινό.

10 Χρησιμοποίησε μια ζώνη για να ενώσεις τα κομμάτια του πάζλ

Με μια δερμάτινη ζώνη θα ενώσεις τ διαφορετικά κομμάτια, θα τα κρατήσεις μαζί και θα ορίσεις την σιλουέτα σου.