ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑRY

Το τρικ της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας για ιδιαίτερο στιλ


Μόλις πριν από τέσσερις μήνες η Πριγκίπισσα Μαίρη φόρεσε ένα άκρως εντυπωσιακό YDE jumpsuit και παρέδωσε μαθήματα στιλ. Δεν είναι τυχαίο που έχει ανακηρυθχεί η πιο καλοντυμένη πριγκίπισσα του κόσμου.

Σε εμφάνισή της πριν από λίγες ημέρες φόρεσε το ίδιο jumpsuit με πινελιές που δείχνουν ότι ξέρει πώς να αξιοποιεί τα κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της και να τα κάνει να διαφέρουν από εμφάνιση σε εμφάνιση.

 

Προσθέτοντας μια ζώνη και φορώντας εντυπωσιακά κοσμήματα, αναβάθμισε ένα ήδη ιδιαίτερο κομμάτι, όπως το ρούχο που φορούσε. 

Παρότι τα αξεσουάρ σε ένα ρούχο σαν και αυτό μπορεί να μοιάζουν περιττά ή υπερβολικά, όταν γίνεται σωστή επιλογή όχι μόνο το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικό αλλά είναι πολύ πιο κλασάτο και ιδιαίτερο. Εχει άλλωστε και αυτή την προσωπική πινελιά... 

 

 

Αντιγράφουμε το στιλ της 

Μπορούμε και εμείς, φυσικά, να κάνουμε το ίδιο τρικ, βάζοντας μια μικρή ζώνη, σαν κόσμημα, σε ρούχα κλασικά, όπως μακριά ή μίντι φορέματα και αντίστοιχα jumpsuit με αυτό της πριγκίπισσας. 

Ενδιαφέρον έχει και η σύγκριση που έγινε μεταξύ της Πριγκίππισας Μαίρης και της Kate Middleton που φαίνεται ότι στυλιστικά... υπάρχει ανταγωνισμός.