Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ;

Καλεσμένη σε γάμο; Βρήκαμε 9 τέλεια ντυσίματα μέχρι 250 ευρώ


Μπορεί η καθημερινή σου γκαρνταρόμπα να αποτελείται από ρούχα που απλώς είδες, τα έβαλες, σου άρεσαν και τα πήρες, αλλά η επιλογή ενός ρούχου για μία επίσημη εκδήλωση είναι κάτι διαφορετικό.

Πρέπει αυτό να είναι καλό, αλλά να μπορεί να φορεθεί και κάπου αλλού, να είναι άνετο (έχεις ολόκληρη βραδιά να περάσεις, φορώντας το) και φυσικά να είναι στιλάτο και διαφορετικό από των άλλων.

Και ενώ η πρώτη σου σκέψη θα ήταν να ψάξεις κάτι πιο εξεζητημένο σε ένα εμπορικό κέντρο, οι λύσεις είναι περισσότερες από ότι νομίζεις και είναι... ελληνικές.

Γνωστά ελληνικά brands και σχεδιαστές έχουν προνοήσει για την στιγμή που θα βρεθείς καλεσμένη σε μία επίσημη εκδήλωση (όπως ένας γάμος) και έχουν δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια που θα απογειώσουν το look σου.

Πριν διαλέξεις, όμως, έχε στο νου σου σε 3 μικρούς κανόνες:

  • Προτίμησε κοντομάνικο για να μην σε δεσμεύσει

Μία γούνα και ένα πανωφόρι μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με ένα κοντομάνικο φόρεμα και μπορεί να φορεθεί και την καλοκαιρινή περίοδο. Προσπάθησε, λοιπόν, το ύφασμα να μην σε δεσμεύσει, ώστε να είναι ένα all time classic κομμάτι στην ντουλάπα σου.

  • Όχι σε ό,τι επιβάλει η μόδα

Συνήθως το λάθος γίνεται με τα prints. Μην πεις ναι σε πρωτοποριακά σχέδια που μπορεί του χρόνου να μην εντελώς ντεμοντέ. Το φλοράλ, το πουά, η ρίγα και το μποέμ είναι οι πιο safe επιλογές.

  • Σικ ή μοντέρνο;

Αν η ερώτηση είναι σικ ή μοντέρνο, τότε απάντηση είναι σικ. Γιατί; Ένα κλασικό ρούχο με τα κατάλληλα κοσμήματα, ψηλοτάκουνα και τσαντάκι μπορεί να δείξει πιο στιλάτο. Το αντίθετο, όμως, είναι δύσκολο να γίνει. Ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείει ότι μπορεί να βρεις κάτι που να είναι και στιλάτο και σικ.

Bsb, Ολόσωμη φόρμα κρουαζέ 69,90 ευρώ.

Φόρεμα Toi&Moi, 79 ευρώ.

ΜΙ RO, ολόσωμη φόρμα 141,00 ευρώ.

Despina Vandi Collection, Μάξι Φόρεμα 217,00 ευρώ.

Ioanna Kourbela, Ολόσωμη Φόρμα, 194,00 ευρώ.

Yvonnebosnjak collection, maxi φόρεμα, 219 ευρώ.

Be You φόρεμα, 76 ευρώ.

Φόρεμα Zeusndione.

Φόρεμα Lynne 149,00 ευρώ.