Instagram: @thestyleograph
Instagram: @thestyleograph
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΙΛ

Ο ανέξοδος τρόπος να αναβαθμίσεις το στιλ σου


Ρίξτε μια ματιά στην ντουλάπα σας.

Είμαστε βέβαιες ότι εκεί υπάρχουν κομμάτια που δεν έχετε φορέσει εδώ και πολύ καιρό. Ισως και ποτέ. Διανύουμε μια νέα σεζόν και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για ανανέωση.

Ωστόσο, είναι φυσικό να μην θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να ανανεώσετε το στιλ σας για την άνοιξη και το καλοκαίρι.  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με έξυπνα κομμάτια-κλειδιά που είναι πιθανό να υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σας.

Μπορείτε, ακόμα, να έχετε κέρδος από τα παλιά κομμάτια που δεν φοράτε πουλώντας τα σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες (όπως πχ το Tradecy).

Ποια είναι όμως τα must-have κομμάτια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες αυτή τη σεζόν και θα «φωνάζουν» κομψότητα από χιλιόμετρα μακριά;

Εμείς δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα όσα χρειάζεστε για να κλέψετε τις εντυπώσεις χωρίς πολλά έξοδα ή και καθόλου, αφού τα περισσότερα τα έχετε ήδη.

Ώρα να τα δείτε με άλλο μάτι.

1 Mια vintage τσάντα

Οι vintage τσάντες είναι μεγάλη τάση (με λογότυπα, αγκράφες). Tσάντες-καλάθια ή τύπου sadler.

Gucci, Net-a-porter

2 Το ρομαντικό φόρεμα

Ένα ρομαντικό floral φόρεμα έχει διαχρονική κομψότητα και θηλυκότητα. Φέτος λίγο περισσότερο. Με μικρά ή μεγαλύτερα, ή οριεντάλ άνθη, σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα σου.

 Zimmermann, My Theresa

3 Το κλασικό blazer

Ποτέ δεν θα φύγει από την μόδα. Σε ένα ουδέτερο χρώμα ή καρό, το blazer θα φορεθεί ακόμα και ριγμένο στους ώμους τα βράδια του καλοκαιριού.

Zara

4 Tα πλεχτά παπούτσια

Σανδάλια, mules ή γόβες, τα παπούτσια που κατασκευάζονται πλέον από raffia και άλλα φυσικά υλικά και μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω.

Miista

5 Το cropped τζιν

Το στιλ που κυριαρχεί στα τζιν είναι εκείνο με το κοντό τελείωμα που αποκαλύπτει τους γυναικείους αστραγάλους. Μπορεί να το πετύχεις ακόμα και μόνη σου και αυτό το κάνει ακόμα καλύτερο.

 Mother Denim, My Theresa

6 Glamorous σκουλαρίκια

Τα κρεμαστά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια έχουν επιστρέψει και χαρίζουν μια γενναία δόση πολυτέλειας στις εμφανίσεις μας.

KENNETH JAY LANE, Net-a-porter

7 Η δερμάτινη ζώνη

Μια ζώνη από δέρμα κάνει κάθε λουκ να δείχνει luxurious και ακριβό, ενώ τονίζει την μέση.

Gucci, Net-a-porter