Ποια γυναίκα μπορεί να φορέσει ολόσωμο μαγιό; Η Πελαγία Χριστάκη απαντά | 0 bovary.gr
Ποια γυναίκα μπορεί να φορέσει ολόσωμο μαγιό; Η Πελαγία Χριστάκη απαντά | 0 bovary.gr
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Ποια γυναίκα μπορεί να φορέσει ολόσωμο μαγιό; Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα, απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και απορίες για την μόδα, το στιλ, αλλά και το shopping.

Kαι αυτή την εβδομάδα συγκεντρώσαμε όλα όσα σας απασχολούν και σας δίνουμε έξυπνες, κομψές και οικονομικές λύσεις.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η εμφάνιση στην παραλία είναι το ζήτημα που λίγο πολύ μας απασχολεί όλες.

Ακόμα, οι γάμοι του καλοκαιριού έχουν ξεκινήσει και το outift της wedding guest είναι θέμα...υπό εξέταση. Θέλουμε να κάνουμε την πιο σικ εμφάνιση, με το λιγότερο κόστος. Και λίγο πριν τις διακοπές, η βαλίτσα έχει ...μεγάλες «φιλοδοξίες» αλλά μικρή χωρητικότητα.

Αυτές είναι οι ερωτήσεις της εβδομάδας.

Κ.Θ. Γεια σου Πελαγία. Λένε ότι τα ολόσωμα μαγιό πρέπει να τα φοράς μόνο αν έχεις τέλειο σώμα. Ισχύει τελικά αυτό ή είναι μύθος;

Αναλόγως για ποια ολόσωμα μιλάμε. Aν μιλάμε για αποκαλυπτικά, τότε, ναι. Γενικά, όμως, αυτό δεν ισχυεί ως κανόνας: σκέψου ότι το μπικίνι, όταν έχεις κοιλιά, δεν είναι ιδανική περίπτωση. Η πιο σωστή προσέγγιση είναι μία: ο κάθε σωματότυπος έχει το μαγιό του.

 

 

Λ.Κ. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σου! Λοιπόν πάμε στο θέμα. Σε 10 μέρες φεύγω για Σαμοθράκη (yeeeeeah!) και θέλω να είμαι με μαγιό και σαγιονάρα όλη μέρα. Πρότεινε μου Pls ένα παπούτσι ανοιχτό τύπου σαγιονάρα (όχι όμως flip flop) για να μπορώ να περπατάω στα κατσάβραχα όλη μέρα. Ευχαριστώ

Μερικές ερωτήσεις που περιέχουν και επιφωνήματα και σχόλια με κάνουν και γελώ! Η δική σου είναι μία από αυτές! Λολ! Λοιπόν ψάχνουμε κάτι για τα κατσάβραχα αλλά κομψό και από την δική μου μεριά θα πρόσθετα και (γιατί όχι;) και ελληνικό.

 

 

 

 

Μ.Α. Γειαααα! Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε εσείς πόσα ρούχα παίρνετε στις διακοπές σας;

Ο φίλος μου με πειράζει εδώ και καιρό και με συμβουλεύει διαρκώς να κάνω «travel light» και ενώ αφρίζω από τα νεύρα, ξέρω ότι έχει δίκιο, γιατί πολλές φορές καταλήγει το αυτοκίνητο με 3 βαλίτσες δικές μου, 1 του σκύλου και μισή δική του. Συνήθιζα να παίρνω πολλά ρούχα μαζί μου καθώς είχα φιλοδοξίες μοδάτων εμφανίσεων, αλλά στο τέλος κατέληγα όλη μέρα με το μαγιό.

Αφότου αποφασίσεις που θα πας, φτιάξε μια λίστα με τα outfits της κάθε μέρας για 5-7 μέρες. Η δεύτερη εβδομάδα θα στηρίζεται εν μέρει στην πρώτη, δηλαδή θα αλλάζεις το πάνω και τα αξεσουάρ: έτσι θα έχεις όσα χρειάζεσαι για τον προορισμό και την περίσταση που έχεις επιλέξει.

Ε.Κ. Γεια σου Πελαγία! Ήθελα να σε ρωτήσω τι πιστεύεις ότι πρέπει να φορέσει σε ένα γάμο η αδερφή του γαμπρού. Αν έχεις προτάσεις, δεκτές.

Η αδερφή του γαμπρού θα πρέπει να είναι σικάτη, απλή και μίνιμαλ και να στέκεται δίπλα στον αδερφό της χωρίς να προκαλεί αρνητικά σχόλια με υπερβολές.

Θα πρότεινα low key φορέματα και απλά αλλά και λίγο σέξι.

 

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

 Διαβάστε επίσης:

 Τι να φορέσεις σε βάπτιση -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει το ιδανικό outfit

Ποιο είναι το καλύτερο παντελόνι για να μην διαγράφει η κυτταρίτιδα; -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά