Shutterstock
Shutterstock
RAINY DAY

Καλοκαιρινή μπόρα -Τι να φορέσεις για να μην χάσεις το στιλ σου ακόμα και τις βροχερές μέρες


Ο Ιούνιος μπορεί να είναι εδώ αλλά ο καιρός δεν μας κάνει πάντα το χατίρι.

Οι καλοκαιρινές μπόρες είναι συνηθισμένες, κυρίως στις αρχές και στο τέλος της εποχής. Το καλό είναι ότι δεν κρατάνε πολύ ούτε βάζει πολύ κρύο.

Ωστόσο, αν θες να βγεις, ιδού το σημαντικό ερώτημα: Τι φοράμε τώρα;

Δεν μπορείς να βγεις με τα σανδάλια και το τιραντάκι! Μπορεί να μην κάνει πολύ κρύο, αλλά σίγουρα έχει δροσίσει.

Επειδή, σίγουρα αναρωτιέσαι και συ, θα σου δώσουμε μερικά απλά και έξυπνα tips για να μην... τα κάνεις μούσκεμα!

Βάλε χρώμα: Τι κι αν βρέχει καλοκαιριάτικα; Θα μας πάρει από κάτω; Όχι φυσικά! Δεν είναι χειμώνας για να βάλεις βαριά και σκούρα χρώματα. Βάλε την καλή σου διάθεση και δώσε φως στη μουντίλα. Φούξια, κίτρινο είναι ότι πρέπει.

Shutterstock
Shutterstock

Ζακέτα να πάρεις: Ένα ελαφρύ πανωφόρι το θες. Θα προστατευτείς από τις σταγόνες αλλά δεν θα πάθεις και ψύξη. Αν θες κάτι πιο μοντέρνο, βάλε το κιμονό σου και είναι έτοιμη.

shutterstock
shutterstock

Για το λαιμό: Αν είσαι ευαίσθητη στο κρύο, βάλε ένα φουλάρι ή μια πασμίνα. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και ως εσάρπα ή μαντήλι στο κεφάλι, αν δεν έχεις κάτι για από πάνω.

shutterstock
shutterstock

Under my umbrella: Μην ξεχάσεις το βασικότερο όλων. Αν ο καιρός είναι μουντός και η ΕΜΥ δίνει βροχές, μην βγεις από το σπίτι χωρίς την ομπρέλα σου. After all, είναι και ωραίο αξεσουάρ!

Shutterstock
Shutterstock

Παπούτσια: Το πιο δύσκολο. Ξέρουμε ότι έχεις καταχωνιάσει τα χειμωνιάτικα παπούτσια και φοράς τα σανδάλια και τα πέδιλά σου (κάναμε και pedicure!). Σε μια βροχερή μέρα όμως το κλειστό παπούτσι επιβάλλεται (δεν θες να φας καμιά τούμπα στο Σύνταγμα, ε;). Φόρα τα sneakers σου, τις εσπαντρίγιες ή ακόμα και τις μπαλαρίνες σου. 

shutterstock
shutterstock

Προτίμησε παντελόνι και ένα απλο t-shirt ως την πιο safe επιλογή. 

Και μην ανησυχείς, μπόρα είναι, θα περάσει!