ΤΟ OFFICE LOOK ΑΛΛΙΩΣ

Τι να φορέσεις στο γραφείο αντί για ψηλοτάκουνα, σακάκια και pencil φούστες


Με τις τάσεις στα ρούχα να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό φέτος ως προς το γνωστό ως office look ( δηλαδή ντύσιμο στο γραφείο), η λογική που προτείνουν οι περισσότεροι στιλίστες είναι «Φόρεσε ότι σε βολεύει, αλλά έξυπνα».

Έτσι άφησε λίγο στην άκρη τις ενοχλητικές γόβες-στιλέτο και τις στενές pencil φούστες και φόρεσε τα παρακάτω κομμάτια τα οποία και θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα σε δείξουν το ίδιο δυναμική με πριν.

Αν έχεις κουραστεί από τις ψηλές γόβες στο γραφείο, τότε μάθε πως φέτος πρωταγωνιστεί το χοντρό (τετραγωνικό) τακούνι παντού... στις μπότες και τα ψηλοτάκουνα. Αν πάλι είσαι οκ και με τα flat, τότε επένδυσε στα oxford shoes όπου φέτος αυτά με τη ψηλή σόλα πρωταγωνιστούν.

Ότι vintage έχεις σε πλεκτό,τότε πήγαινέ το στο καθαριστήριο για να το φορέσεις. Οι πλεκτές ζακέτες επιστρέφουν, με τον οίκο Gucci να επενδύει στις ζακέτες με «γιαγιαδίστικα» σχέδια, όπως λουλούδια, φυτά και στρογγυλά φυτά.

Φέτος οι midi φούστες ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες (ψηλές-κοντές). Άλλωστε είναι πιο άνετες και καμουφλάρουν και την περιφέρεια. Αν δεν έχεις αγοράσει ακόμη, τότε προτίμησε μία πλισέ φούστα που να τελειώνει πιο κάτω από το γόνατο. Δες εδώ πως θα την συνδυάσεις.

Η γενικότερη στροφή στα πιο overisized ρούχα, έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι τα skinny-κολλητά- παντελόνια τα αγαπημένα των διάσημων οίκων. Αν δεν θες να είναι τελείως ριχτά πάνω σου, τότε ένα ψηλόμεσο παντελόνι που να ανοίγει προς τα κάτω είναι αυτό που ζητάς. Αν πάλι, θες κάτι πιο κλασικό, ένα cigarette (δηλαδή σε ίσια γραμμή) παντελόνι είναι η μεσαία λύση.