Shutterstock
Shutterstock
FASHION ITEMS

Aυτά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις πολλά χρόνια νεότερη


Μια βόλτα στα διαδικτυακά ή έντυπα περιοδικά μόδας μπορεί να δώσει μια γεύση των κυρίαρχων τάσεων στη μόδα.

Ενημερωνόμαστε για όλα τα νέα κομμάτια που πρωταγωνιστούν και κλέβουν την παράσταση στα runways και, φυσικά, μαθαίνουμε τρόπους να τα υιοθετήσουμε στην πράξη και να τα εντάξουμε στην καθημερινότητα μας με τρόπο που να μας ταιριάζει.

Επιπλέον, διαβάζουμε συχνά πολλά έξυπνα και χρήσιμα στιλιστικά τρικ που μας βοηθούν να κρύψουμε τυχόν ατέλειες και να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία στην εμφάνιση μας: εκείνα που μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Αυτή τη φορά θελήσαμε να ανακαλύψουμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχουν την μαγική ικανότητα να «κλέβουν» χρόνια από την εικόνα μας.

Σύμφωνα με την διάσημη στιλίστρια του Χόλιγουντ Anita Patrickson το «dressing for your age» (το να ντύσεσαι σύμφωνα με την ηλικία σου) είναι εντελώς σχετικό.

Η ίδια δηλώνει ότι «Η σωστή εφαρμογή είναι αυτή που κάνει κάποιον να δείχνει στα καλύτερά του μέσα στα ρούχα του».

Ποιά είναι όμως τα κομμάτια εκείνα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δείχνετε νεότερες αλλά πάντα κομψές;

Η στιλίστρια επισημαίνει ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη κάποια από αυτά τα κομμάτια στην ντουλάπα τους. Όλοι μας φοβόμαστε να κάνουμε ένα fashion faux pas και έτσι ξεχνάμε τον Νο1 κανόνα: να απολαμβάνουμε τους πειραματισμούς και να παίρνουμε ρίσκα».

H Patrickson αποκαλύπτει τα 5 κομμάτια που μπορούν να πετύχουν το εφέ και να σας κάνουν να δείχνετε πολλά χρόνια νεότερες.

1 Πρωτότυπα mismatched αξεσουάρ

 

 

2 To jean-τάση

 

 

3 Statement σκουλαρίκια

 

 

4 Yπέροχα παπούτσια

 

 

5 Μια κολακευτική ολόσωμη φόρμα