Instagram: @missomalondon
Instagram: @missomalondon
ΜΗΚΟΣ ΚΟΛΙΕ

Ποιο είναι το ιδανικό μήκος κολιέ για το κάθε σύνολο -Ένας μίνι οδηγός layering κοσμημάτων


Είμαστε γυναίκες και ελάχιστες από εμάς μπορούν να αντισταθούν στα κοσμήματα.

Η λάμψη τους αποπνέει ξεχωριστή αίγλη και δυναμική που μόνο η γυναικεία φύση μπορεί να υποστηρίξει τόσο καλά. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την θηλυκότητα τους.

Είτε είστε τύπος που σας αρέσουν τα παιχνιδιάρικα και πολύχρωμα faux, είτε σαν γνήσια εκπρόσωπος του bohemian προτιμάτε το ασήμι, είτε ανήκετε στην classy κατηγορία και αγαπάτε το χρυσό και την πλατίνα, θέλετε να τα φορέσετε και σωστά.
Έχουμε μιλήσει ξανά για το layering κοσμημάτων, που είναι πραγματική τέχνη.

Και αυτή την σεζόν κάνουμε layering με κολιέ και διαφορετικά κρεμαστά μενταγιόν. Οι λεπτές αλυσίδες και τα elegant μενταγιόν είναι η τάση που φορούν όλες.

Ποιο είναι όμως το κατάλληλο μήκος κολιέ και ποιο ταιριάζει με το κάθε σύνολο;

Η επιλογή του σωστού μήκους κολιέ μπορεί να ολοκληρώσει το outfit, ενώ ένα υπερβολικά μακρύ ή κοντό μπορεί να χαλάσει την εικόνα.

Για να μην κάνετε ποτέ ξανά λάθος και να είστε πάντα chic μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια,δημιουργήσαμε έναν μίνι οδηγό με κάθε μήκος κολιέ και πως να τα φορέσετε.

 Από το πιο εφαρμοστό στο πιο μακρύ αυτά είναι όλα τα μυστικά.

Το collar

Αυτό το μήκος είναι ιδανικό αν θέλετε να κάνετε statement. Εφαρμόζει ακριβώς πάνω στο λαιμό και είναι καλύτερο να φοριέται με μπλούζες ή πουκάμισα.

 

 

Choker

Αυτό το μήκος είναι λίγο πιο ευκολοφόρετο, καθώς «κάθεται» στη βάση του λαιμού και μπορεί να φορεθεί με κάθε λαιμόκοψη στα ρούχα. Η Jeanette Madsen επέλεξε ένα ευαίσθητο περιδέραιο με διακοσμητικά, το οποίο συνδύασε με χαμηλό V στην μπλούζα της.

 

 

Princess

Αν ψάχνετε για κάτι κλασικό, επιλέξτε το μήκος «Πριγκίπισσα», αυτό δηλαδή που κρέμεται όμορφα πάνω στην κλείδα και μπορεί να φορεθεί με τα περισσότερα ντεκολτέ.

 

 

Matinée

Επίσης ένα μήκος που μπορεί να φορεθεί με διαφορετικές γραμμές στο ντεκολτέ τοπ και φορεμάτων, το 20 "σταματάει ανάμεσα στο collarbone και το στήθος. Η Lucy Williams συνδύασε το τοπ από το Ganni, φορώντας μαζί δύο διαφορετικά χρυσά μενταγιόν.

 

 

Opera

Αν ψάχνετε κάτι για να συνδέσετε τα κομμάτια ενός outfit και να το απογειώσετε, δοκιμάστε το κολιέ 24 ", το οποίο πέφτει στο στήθος η πιο κάτω.

 

 

Rope

Αυτό είναι ιδανικό μήκος αλυσίδας για να κάνετε layering. Κρέμεται χαλαρά κάτω από το στήθος και είναι το καλύτερο για μια επίσημη βραδινή εμφάνιση. Δοκιμάστε μια μακριά, λεπτή αλυσίδα πάνω από το κοστούμι ή το σταυρωτό σακάκι και θα παραδώσετε μαθήματα κομψότητας.