Shutterstock
Shutterstock
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

Πώς να δώσω σχήμα στο σώμα μου για να είμαι κομψή; -Η Πελαγία Χριστάκη απαντά


Όπως κάθε Τρίτη, έτσι και σήμερα, απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας για το στιλ, τη μόδα και τα ψώνια.

Συγκεντρώσαμε όλες σας τις απορίες και σας δίνουμε εύκολες, έξυπνες αλλά και οικονομικές λύσεις και συμβουλές όσο αφορά το fashion και το shopping!

Το κλασσικό τζιν και το ιδανικό παπούτσι θέλουν τον τρόπο τους, αλλά και το κατάλληλο ντύσιμο για μια πληθωρική γυναίκα. Ακόμη, πού θα βρεις οικονομικά νυφικά.

Όλα τα ερωτήματα απαντώνται εδώ:

Αγαπητή Πελαγία γειά. Είμαι η Άννα από Σπάρτη και είμαι 38 ετών. Βλέπω κάθε μέρα γυναίκες γύρω μου που είναι πολύ κομψές ακόμα και με τζιν. Σε αντίθεση εγώ ό,τι και να βάλω φαίνεται χυμένο πάνω μου, λες και το σώμα μου δεν έχει κανένα σχήμα. Πώς μπορώ να το αλλάξω όλο αυτό;

Άννα μου, είσαι μια χαρά κορίτσι και το σώμα σου σίγουρα έχει ένα μοναδικό σχήμα που θα πρέπει να σε κάνει να το αγαπάς γιατί πολύ απλά είναι δικό σου, αν θέλεις να το βελτιώσεις αυτό εξαρτάται από εσένα και μόνο εσένα. Οπότε μην ακούω ότι δεν έχεις σχήμα γιατί η Σπάρτη δεν είναι μακριά (απειλή). Σχετικά με το ότι τα ρούχα φαίνονται χυμένα πάνω σου πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ποιότητα των υφασμάτων που διαλέγεις, πολλά φθηνά υφάσματα μετά από ελάχιστα πλυσίματα χρησιμεύουν μόνο για να κάνεις τα τζάμια σπίτι. 

Επίλεξε βαμβακερά καλής ποιότητας ή βισκόζη ή tencel. Το βάρος του υφάσματος είναι ένα θέμα και αυτό γι' αυτό επέλεξε πιο βαριά και σταθερά. Σημαντικό όπως έχουμε ξαναπεί είναι ένας καλός στηθόδεσμος. Εκτός από τα αγαπημένα μας t-shirts, υπάρχουν και πολύ όμορφα blouses για καλοκαίρι, κάτι μετά μπλούζας και πουκάμισου. 

 

 

Ίσως από τα καλύτερα jeans που έχω φορέσει @sandroparis κορίτσια σε τιμή outlet αλλιώς δεν παίζει

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelagia Christaki (@ihavenothingtowear.gr) στις 31 Ιούλ, 2018 στις 3:00 πμ PDT

 

Η.Γ. SOS Πελαγία! Τι παπούτσι να βάλω με παντελόνι φαρδύ με ρίγες στο πλάι; Έχω πάρει το παντελόνι αλλά με όσα παπούτσια κι αν το έχω βάλει νομίζω κλοτσάει. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα! Θα έλεγα να δοκιμάσεις ένα flatform και να κρυφτεί  κάτω από το παντελόνι για να σου δώσει ύψος, αν δεν εννοείς παντελόνα και μιλάς για τα baggy με το λάστιχο κάτω, τότε θα πρότεινα ψηλό λεπτό. 

 

Pretty little white skirt @nisi wearing midi skirt 'Kasia'

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The official EDITED account (@editedofficial) στις 15 Ιούλ, 2018 στις 2:02 πμ PDT

Π.Ε. Μy hips don't lie Πελαγία μου. Τρώω. Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δώσε καμία συμβουλή και σε μας τις πιο πληθωρικές για να νιώθουμε σέξι. Φιλιά πολλά!!!

Δες την Άσλει και πάρε μαθήματα! Αθλείται και καταφέρνει να είναι σούπερ σέξυ με τα κολλητά τζιν της και τα υπέροχα φορέματά της. Συμβουλή σημαντική: Έχω περιφέρεια δεν σημαίνει φαρδιά ρούχα (τα φαρδιά ρούχα είναι για τις ψηλές και λιγνές γυναίκες). 

 

City of Angels outfit by @marina.rinaldi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις 19 Απρ, 2018 στις 10:01 πμ PDT

Κ.Β. Γεια σου Πελαγία. Νομίζω σε είδα στο Χαλάνδρι πριν λίγες μέρες...Ήσουν εσύ;;; Anyway... Σε λίγους μήνες παντρεύομαι και ψάχνω νυφικό. Δώσε τα φώτα σου για κανέναν οίκο με ωραία αλλά οικονομικά νυφικά. 

Μπορεί να ήμουν με ραντεβού μου και να ψωνίζαμε! Μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για την Lila Nova.

 

Lila Nova details!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Nova Official (@lilanovaofficial) στις 31 Ιούλ, 2018 στις 12:48 πμ PDT

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear