Instagram @thestylestalkercom
Instagram @thestylestalkercom
TRANSITION PIECES

Kάνε την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο όπως τα Instagram Girls -Mε αυτά τα κομμάτια


Είναι στ’αλήθεια μελαγχολικό να σκεφτόμαστε ότι το καλοκαίρι κάποια στιγμή θα τελειώσει.

Και ενώ υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας floral φορέματα, τα χαριτωμένα σορτς, τα κομψά σανδάλια και, φυσικά, τα μοντέρνα μαγιό, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε την ενδιάμεση περίοδο. Ξέρετε, όταν ο καιρός αρχίζει και δροσίζει, αλλά είναι ακόμα αρκετά ζεστός για τα καλοκαιρινά κομμάτια.

Όταν πρόκειται για μεταβατικό ντύσιμο, είναι καλύτερο να στρατολογείτε σύνολα με τα κομμάτια που συνήθως φοράτε για τους καλοκαιρινούς μήνες και να γίνετε δημιουργικές με διαφορετικούς, κομψούς τρόπους layering. Σκεφτείτε τα τοπ, τις ζωηρές φούστες και τα ελαφριά φορέματα. Μια άλλη ιδέα είναι να σκεφτείτε ποιες από τις φθινοπωρινές τάσεις που σας ενθουσίασαν είναι κατάλληλες και για πιο υψηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε να επενδύσετε σε μια νέα τσάντα ή να δοκιμάσετε τα καινούργια φορέματα. Είναι ακόμα η καλύτερη στιγμή να φορέσετε κομμάτια όπως το λευκό τζιν παντελόνι ή το δροσερό κοστούμι, ακόμα και το μάξι φόρεμα που αγοράσατε για εκείνο τον γάμο, πιθανόν να ταιριάζει με ankle boots.

Για να σας βοηθήσουμε να ντυθείτε με στιλ σε αυτή την In-between περίοδο κάναμε μια μικρή έρευνα στο Instagram, feed μας και ανακαλύψαμε φρέσκα σύνολα.

Αυτά τα λουκ είναι ιδανικά για την ενδιάμεση φάση και θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

 

 

1. Το μίνι φόρεμα

Ένα floral μίνι φόρεμα είναι η πεμπτουσία του καλοκαιριού, όμως δεν είναι στο επίκεντρο του φθινοπωρινού στιλ. Δοκιμάστε να κάνετε layering! Ένα κλασσικό λευκό T-shirt είναι η τέλεια βάση ενώ για μια ακόμα πιο μοντέρνα και ανατρεπτική εμφάνιση φορέστε το μέ το σκισμένο τζιν σας. Ολοκληρώστε με ladylike mules και μια χαριτωμένη τσάντα.

 

CAROLINE CONSTAS, Forward

2. Το λευκό τζιν

Τα λευκά τζιν είναι για το καλοκαίρι ό,τι τα μποτάκια το φθινόπωρο, δηλαδή άκρως απαραίτητα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι είναι αποκλειστικά για τις ηλιόλουστες μέρες. Δημιουργήστε ένα navy λουκ προσθέστε γήινους τόνους και είστε έτοιμες. Ένα oversized μπλε σακάκι είναι ο τέλειος συνοδός για το λευκό τζιν. Συμπληρώστε το ψάθινο καπέλο και πλεκτές λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα είναι δροσερό, αλλά polished.

 

M.I.H JEANS,Net-a-Porter

3. Το καλοκαιρινό κοστούμι

Είτε φορέσατε το κοστούμι φέτος το καλοκαίρι, είτε ακόμα το σκέφτεστε, πρόκειται για ένα σύνολο τόσο ευκολοφόρετο στην πόλη, που αποτελεί μια δυνατή φόρμουλα για το στιλ της μεταβατικής περιόδου. Φορέστε το με ένα λουλουδάτο πουκάμισο σε αντίθεση και τακούνια ή sneakers.

 

Topshop Παντελόνι