@stylesightworldwide
@stylesightworldwide
NECKLINES

Nτεκολτέ: Αυτή είναι η γραμμή που σε κολακεύει περισσότερο


Το «κόψιμο» είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν όταν αγοράζετε ένα νέο τοπ ή φόρεμα.

Είναι σημαντικό, καθώς τραβά την προσοχή από το πρόσωπό σας και μπορεί να καθορίσει το πόσο κολακευτικό μπορεί να είναι ένα ρούχο για εσάς. 

Μια κομψή μπλούζα είναι must-επένδυση για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητα άλλα κομμάτια.

Με τόσα πολλά και διαφορετικά σχέδια είναι δύσκολο να βρει κανείς το σωστό neckline. 

«Χαμόγελο», λαιμόκοψη, V, τo καθένα από αυτά δείχνει διαφορετικό σε κάθε σωματότυπο και από πού να ξεκινήσεις;

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα απ΄τα πιο κλασικά necklines που έχουν αποδείξει την κομψότητα και το στιλ τους μέσα στον χρόνο.

Έτσι θα γίνει λίγο πιο εύκολο να βρείτε αυτό που σας πηγαίνει.

1. V

 

 

 

To V ντεκολτέ δείχνει τέλειο πάνω σε γυναίκες με πιο γεμάτο στήθος. Επιλέξτε ένα κομμάτι που να εφαρμόζει κάτω από την βάση του σουτιέν σας και θα δώσει ορισμό στη μέση σας. Από την άλλη, αυτά τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν και από γυναίκες με μικρότερο στήθος, που αγαπούν το χαλαρό στιλ και τα αισθησιακά bralettes.

Joseph

2 .Ζιβάγκο

 

 

Δοκιμάστε ένα cropped ζιβάγκο. Θα ισορροπήσει το βάρος του υφάσματος. Σε συνδυασμό με τζιν και loafers θα δημιουργήσετε το τέλειο λουκ για το Σαββατοκύριακο.

Mango

3. Λαιμόκοψη

 

 

Το κλασικό κόψιμο έγινε δημοφιλές χάρη στο βαμβακερό T Shirt, του οποίου η σημερινή εμφάνιση έχει τις ρίζες της σε casual ανδρικά ενδύματα της δεκαετίας του '50. Ταιριάζει σε όλες και δείχνει κομψή με μια φωτεινή φούστα και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ. Αν επιλέξετε ένα τοπ ή μπλούζα με πιο στενή εφαρμογή γύρω από τον λαιμό, βάλτε την μέσα από την φούστα ή το παντελόνι ή κάντε half tuck. Mε αυτό το έξυπνο στιλιστικό τρικ θα ορίσετε την μέση σας.

H&M

4. Τετράγωνο ντεκολτέ

 

 

Αυτή η γραμμή έγινε δημοφιλής στη δεκαετία του '40 και του '50, και είναι ένα από τα πιο κολακευτικά necklines όλων των εποχών. Είναι ελκυστική και θηλυκή και δείχνει όμορφη με ή χωρίς μανίκια. Τέλειο με ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα.

Ζara

5. Βoat Neck

 

 

Αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο στιλ στη δεκαετία του 1950 από είδωλα του Χόλιγουντ όπως η Audrey Hepburn και Brigitte Bardot.

Το boatneck στιλ ντεκολτέ είναι εξίσου κομψό σε ένα φόρεμα ή σε ένα τοπ. Κάνει τους ώμους να δείχνουν πιο χαλαροί και επιμηκύνει το λαιμό, καθιστώντας το ένα από τα πιο κολακευτικά necklines.

Επιπλέον έχει γίνει signature της Meghan Markle.

Η&Μ