Mango
Mango
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

«Πώς να φορέσω την δερμάτινη φούστα ώστε να δείχνει κομψή;» -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει


Αγαπάμε το στιλ που αναδεικνύει τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας. Τα ρούχα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και δίνουν πόντους αυτοπεποίθησης στις εμφανίσεις μας.

Η μόδα είναι ένα παιχνίδι αντιθέσεων, το στιλ είναι ένας τρόπος να βλέπεις τα πράγματα.

Τρίτη σήμερα και η ημέρα που λύνονται οι στιλιστικές απορίες σας είναι εδώ.

Η Πελαγία Χριστάκη έχει τις απαντήσεις που αναζητάτε για τη μόδα και το shopping και με τις φρέσκιες ιδέες της σας ανοίγει νέους στιλιστικούς δρόμους. Ποια κομμάτια ανεβάζουν την ψυχολογία μας εν μέσω φθινοπώρου; Με ποια κομμάτια μπορούμε να συνδυάζουμε την δερμάτινη φούστα όλες τις ώρες της ημέρας;

Αυτά κι άλλα πολλά στις ερωτοαπαντήσεις που ακολουθούν!

Μ.Π: Πελαγία μου, καλό φθινόπωρο. Με λένε Δέσποινα και είμαι 29 ετών. Έχω κι εγώ μια ερώτηση. Τις προάλλες, βλέποντας τα φθινοπωρινά μου ρούχα, είδα ότι έχω και δύο αμάνικα πουπουλένια μπουφάν. Εχω την εξής απορία: είναι ακόμα στη μόδα ή θεωρούνται ξεπερασμένα; Κι αν είναι ακόμα στη μόδα, πώς μπορώ να τα συνδυάσω κατάλληλα;

πουπουλένια μπουφάν είναι ξανά στη μόδα (αλλά όχι τόσο τα αμάνικα). Φοριούνται ανοιχτά στους ώμους σαν στράπλες, δηλαδή βλέπουμε μια θηλυκή εκδοχή τους. Προτίμησε να τα φοράς σε ταξίδια, εκδρομές και αν είναι λεπτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως «μόνωση» μέσα από παλτό και σακάκια. SOS: μόνο αν είναι πολύ λεπτά τα φοράμε από μέσα! 

 

Π.Μ: Πελαγία γεια σου! Με λένε Κατερίνα και γράφω πρώτη φορά για τη στήλη σου. Η δική μου ερώτηση είναι η εξής: πολλές φορές, όταν πέφτει πολύ η ψυχολογία μου, η στιλιστική μου έμπνευση «εξαερώνεται»...Σταματάει το μυαλό μου. Φοράω κάτι μαύρο και ένα τζιν. Θέλω να μου προτείνεις συνδυασμούς που θα μου ανεβάζουν την ψυχολογία και θα με κάνουν να νιώθουν καλά, κόντρα στην φθινοπωρινή καταχνιά! Ευχαριστώ πολυ!

Κατερίνα μου, κι εγώ περνάω τα ίδια λόγω κούρασης. Από τις πολλές υποχρεώσεις και τα διάφορα στο μυαλό μου νιώθω ότι θέλω να φοράω κάθε μέρα mules, jeans και ένα Τ-Shirt.

Η κούραση και η κακή ψυχολογία δεν βοηθούν στην δημιουργικότητα. Πριν δοκιμάσεις τα παρακάτω βήματα κάνε πρώτα κάτι για εσένα, ένα μασάζ ή μανικιούρ ή όλα!

Πρώτα να νιώσεις καλά σωματικά, ότι κάποιος σε περιποιείται. Μετά θα περιποηθείς κι εσύ τον εαυτό σου. Βρες λίγο χρόνο για εσένα!

Θα σου πρότεινα:

1) Τζιν με Τ- Shirt και σακάκι, safe & chic

2) Φούστες μακριές στενές ή πλισέ με πουλόβερ και ζώνη

3) Φορέματα με sneakers

4) Μπότες έξω από το τζην ξανά!

5) Ολόμαυρο ντύσιμο με μικρό φουλάρι στον λαιμό δεμένο σαν τσόκερ! Δοκίμασε και μπαντάνα αντί για φουλάρι ( σου βάζω εδώ μια σοβαρή φωτό μου για να δεις το φουλάρι).

Πελαγία Χριστάκη, Φωτογραφία: Thodoris Markou
Πελαγία Χριστάκη, Φωτογραφία: Thodoris Markou

X.K: Καλησπέρα είμαι 1.75, 75 κιλά ειμαι καλεσμένη σε βάφτιση τον Οκτώβριο. Τι θα μπορούσα να φορέσω;

Καλησπέρα Χ. Ψηλή πολύ! Θα έλεγα να τολμήσεις ένα κουστούμι. Τι λες; Μετά θα μπορείς να τα συνδυάσεις και ξεχωριστά.

Βρείτε το εδώ 

άλλη μια πρόταση είναι αυτή... 

Βρείτε το εδώ 

Π.Λ: Hello Πελαγία! Ευχαριστούμε για τις ωραίες συμβουλές. Θέλω να μου πεις πώς μπορώ να συνδυάσω μια μίνι δερμάτινη φούστα που μόλις αγόρασα: (με τοπ ; κορμάκι; πουλόβερ; και με τι παπούτσι). Thank you! 

Ηello! Τέλεια ερώτηση γιατί ήθελα πολυ να μιλήσουμε για τις δερμάτινες φούστες.

Το πρωί με πουλόβερ για να απαλύνουμε τη σκληρή εικόνα του δερμάτινου.

Το απόγευμα με πουκάμισο τζιν λεπτό με πατιλέτα λεπτή (πατιλέτα είναι αυτό το ύφασμα σαν διάδρομος που ακουμπούν τα κουμπιά, αν είναι παχύ δεν θα μπορείς να το βάλεις μέσα από το παντελόνι και θα διπλώνει δημιουργώντας κενά). (και πρωί φοριέται αυτό!).

Το βράδυ με κορμάκι και μπλέιζερ.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο ihavenothingtowear.gr@gmail.com

H Πελαγία Χριστάκη είναι wardrobe curator και βρίσκεται πίσω από το I have nothing to wear

*Oι ερωτήσεις μπαίνουν με την χρονολογική σειρά που έχουν σταλεί

 Διαβάστε επίσης:

Πώς να ντυθείς οικονομικά στο γραφείο με ρούχα που μοιάζουν ακριβά -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει