ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Το δερμάτινο παντελόνι είναι rock και sexy: Πώς να το συνδυάσεις!


Eίναι ένα από τα πιο hot items της γκαρνταρόμπας και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα διαφορετικά στιλ ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσετε και ποια αξεσουάρ θα επιλέξετε. Δερμάτινο παντελόνι.

Μια επιλογή που μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σας, επίσημες ή μη. Τολμήστε να πειραματιστείτε με διαφορετικά υφάσματα για να το συνδυάσετε. Για το office look σας, συνδυάστε το με λευκό πουκάμισο, στιλάτο blazer και μυτερά pumps. Σε skinny (ταιριάζουν σε γυναίκες με πιο αδύνατα πόδια, όμως ακόμη κι αν αυτό δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μπορείς να το συνδυάσεις με μια μακριά μπλούζα κι ένα μπλέιζερ, για να κρύψεις τις ατέλειές σου) ή οversized γραμμή, με ένα απλό T- Shirt, με cropped top, με flat μπαλαρίνες ή με τα αθλητικά σας μπορεί γίνει η επιλογή που θα αναδείξει την πιο rock, punk αλλά και sexy πλευρά σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θες να αναδείξεις τις καμπύλες σου, διάλεξε ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι και φόρεσέ το πχ. με crop top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αν έχεις μικροκαμωμένη σιλουέτα πόνταρε σε ένα δερμάτινο παντελόνι με φερμουάρ στο τέλος, άνοιξε το φερμουάρ και συνδύασε το με μαύρα μποτάκια για να δείχνει «ενιαίο» και να φαίνονται πιο μακριά τα πόδια σου.