ΟΛΙΒΙΑ ΠΑΛΕΡΜΟ

Ολίβια Παλέρμο –Τα στιλιστικά τιπς που ακολουθεί η απόλυτη fashion blogger


Την Ολίβια Παλέρμο τη γνωρίζεις μέσα από τα social media και το όνομα της είναι συνδεδεμένο με το αξεπέραστο στιλ και την αγάπη της για τη μόδα.

Είτε βρίσκεται στο front row των διεθνών ντεφιλέ είτε απλά απολαμβάνει ανέμελη μια βόλτα στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα ζευγάρι αθλητικά, η φινέτσα της είναι αξιοθαύμαστη. Άλλωστε αυτό είναι ένα στοιχείο που κυλάει στις φλέβες της, ούσα κόρη Ιταλού επιχειρηματία.

Η ιέρεια της μόδας λοιπόν προκαλεί φρενίτιδα στις θαυμάστριες της που σπεύδουν να αντιγράψουν τα σύνολα από κάθε της post στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Τι είναι όμως αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή; Είναι μόνο τα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίζεται ποτέ;  

Πάρε μολύβι και χαρτί για να κρατήσεις σημειώσεις, καθώς εμείς κάναμε μια αναδρομή στις καλύτερες εμφανίσεις της και ανακαλύψαμε τα μυστικά του στιλ της.

  • Μπορεί εσένα το one way total look να σε τρομάζει, όμως εκείνη αποδεικνύει πως τα ρούχα με την ίδια απόχρωση είναι δυνατόν να φορεθούν μαζί, αρκεί να προσθέσεις ένα κομμάτι που κάνει το contrast.

 

  • Το απόλυτο χρώμα για το φετινό φθινόπωρο είναι το σκούρο πορτοκαλί. Φόρεσε το με γκρι τοπ για μια βραδινή έξοδο ή με total black για να σπάσεις τη μονοτονία και με τζην παντελόνι για κάζουαλ look.

 

 

 

  • Οι διαφάνειες δεν είναι παρεξηγήσιμες, αντιθέτως η Ολίβια σου δείχνει πως να το τολμήσεις, ακόμα και με σπορ εμφάνιση. Εντάξει, τουλάχιστον μην παραλείψεις το εσώρουχο!

 

 

  • Η blogger καταρρίπτει το μύθο γύρω από το baby blue χρώμα που γενικώς θεωρείται ανδρικό. Κι όμως, αν κάνεις το mix & match με διαφορετικά έντονα χρώματα καθώς και υφάσματα, τότε μπορείς να κάνεις την ανατροπή και να το απογειώσεις.

 

 

  • Παρευρισκόμενη στο σόου του Balmain η Ολίβια Παλέρμο υποστήριξε άψογα το total black look, δείχνοντας σε όλες τις φαν πως το μαύρο παραμένει κλασικό, ακόμα και αν δεν πρόκειται για φόρεμα, αλλά για σύνολο με αυστηρές γραμμές. 

  

  • Τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το στιλ της έχουν πάντοτε κάτι ιδιαίτερο να πουν. Πάρε για παράδειγμα αυτήν την τσάντα που μοιάζει βγαλμένη από κόμικ, σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση. Σίγουρα το συγκεκριμένο clutch δεν έχει τον ίδιο χαρακτήρα με το υπόλοιπο σύνολο, αλλά είναι η πινελιά που δημιουργεί το statement.