ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Τι να βάλεις όταν βγεις με την παρέα του -Ασφαλείς επιλογές για επιτυχία


Έρχεται Σαββατοκύριακο και σου έχει ανακοινώσει πως θα βγείτε με την παρέα του να διασκεδάσετε; Είτε έχεις ξαναδεί και τους έχεις γνωρίσει είτε είναι η πρώτη -μεγάλη- συνάντηση, ένα είναι σίγουρο... πρέπει αν είσαι η πιο όμορφη απ΄όλες.

Και επειδή η άποψη των φίλων του μετράει, η επιλογή του ρούχου που θα φορέσεις γίνεται όλο και πιο δύσκολη, καθώς θέλεις κάτι όχι πολύ σέξι (μην το παρακάνουμε), κάτι όχι πολύ επίσημο και σίγουρα κάτι σικ!

5 επιλογές που θα τον κάνουν να σε παίρνει συνέχεια μαζί του:

Γιατί: Είναι στενή, αλλά όχι κοντή

Είναι μία μέση επιλογή για σένα που θέλεις να δείξεις τις καμπύλες σου, αλλά να μην φορέσεις και κάτι πολύ μίνι. Φόρεσε το με ένα λευκό top ή ένα μαύρο πουκάμισο και τις κλασικές σου γόβες και μην ξεχάσεις πως την διαφορά θα κάνουν τα χρυσά μίνιμαλ κοσμήματα.

Γιατί: Είναι glamour και βολικό

Η τσαχπινιά στο outfit θα είναι το μεταλλιζέ τοπ ( το rose gold είναι το χρώμα-τάση), το οποίο μπορεί να φορεθεί σε μία έξοδο για ποτό μέχρι και σε ένα κέντρο το βράδυ. Δώσε βάρος στο μακιγιάζ σου, βάφοντας έντονα μάτια ή χείλι και φόρεσε μία nude γόβα για να μην παραπέσεις σε... πολυχρωμία.

Γιατί: Δεν είναι «μία από τα ίδια» και είναι η Νο.1 τάση

Αν στην παρέα θα είναι κι άλλες γυναίκες τότε είναι σίγουρο πως το μαύρο φόρεμα θα είναι στις πρώτες τους επιλογές. Ξεχώρισε, επιλέγοντας ένα σατέν μαύρο φόρεμα με δαντέλα στο ντεκολτέ και Α γραμμή. Άφησέ τα μαλλιά σου κάτω και μην ξεχάσει το τσόκερ σου

Γιατί: Κεντρίζει το μάτι και είναι σικ

Ένα κολλητό λευκό φόρεμα σε συνδυασμό με ένα μαύρο σακάκι είναι συνδυασμός που λίγες θα τολμούσαν και πολλοί θα πρόσεχαν. Πρόσεχε το ύφασμα (και τα εσώρουχα) γιατί μπορεί να εκτεθείς και φυσικά μην ξεχάσεις το κόκκινο κραγιόν.

Γιατί: Είσαι τολμηρή και θέλεις κάτι το διαφορετικό

Ένα καμηλό παντελόνι ή μία μπορντό φούστα ταιριάζει με τα πάντα και δεν είναι συνηθισμένα. Κάνε αυτό το χρώμα το αττού της εμφάνισης σου και φόρεσε κάτι πιο ήπιο πάνω ή κάτω.