08|11|2016 16:55
SHARE
ΑΝKLE BOOTS

Τα ankle boots δεν φοριούνται όπως τα άλλα μποτάκια -Εξυπνα tips


Όλες γνωρίζουμε πως τα ankle boots αποτελούν αδιαμφισβήτητα το πιο ευέλικτο ζευγάρι υποδημάτων στη γυναικεία γκαρνταρόμπα .Για αυτό τον λόγο οι γυναίκες τα αγαπάμε αφού μπορούμε και τα προσαρμόζουμε όλο το χρόνο στο ντύσιμο μας.

Προκειμένου όμως να φορεθούν σωστά και άνετα και να συμπληρώσουν κομψά τις εμφανίσεις μας, σας δίνουμε μερικές συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες.

Αγοράστε τα μισό νούμερο μεγαλύτερο

 

Ακρίβως επειδή δεν είναι γόβες έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια να ανέβετε σε νούμερο χωρίς να φαίνεται. Επωφεληθείτε από την επιλογή και τοποθετήστε πάτους για μέγιστη άνεση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα όσο ψηλό τακούνι και αν έχουν.

Επιλέξτε τα χοντρά τακούνια
 Δόξα τω Θεώ εκείνα τα μποτάκια των ροκ σταρ είναι πάλι στην μόδα. Απείρως πιο σταθερά και σίγουρα με μεγαλύτερη άνεση  από τα τακούνια στιλέτο.

Προσοχή  στις κάλτσες σας


Όποιος στέκεται σε κοντινή ακτίνα δεν θα ήταν καθόλου κολακευτικό  να βλέπει τις άσπρες αθλητικές σας  κάλτσες. Αντ 'αυτού, επιλέξτε κάλτσες footie έτσι ώςτε να κρατήσει τους αστραγάλους σας γυμνούς  και κομψούς.

Δώστε στους  αστραγάλους σας χώρο αναπνοής


Ναι η μόδα το προστάζει , χαλαρά  loose booties που πέφτουν χαμηλά στον αστράγαλο και αφήνουν γυμνό το πόδι σας . Με πρωτοπόρο την σχεδιάστρια Isabel Marant , τα μποτάκια αυτά είναι απόλυτα θηλυκά .

Επενδύστε στα μποτάκια με άγκράφες

 

Φέτος είναι πολυ in fashion και δίνουν  μια ροκ πινελιά στο τελικό αποτέλεμα.

•Φορέστε τα αντί για  μπαλαρίνες


Με ένα χαριτωμένο φόρεμα η το κολάν σας  δίνετε στο τελικό αποτέλεμα μια ισορροπία.