ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΘΗ

5 στιλιστικά λάθη που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη


Έχεις δύσκολες μέρες στην δουλειά, μετακόμιση στο σπίτι και γενικά αυτή τη περίοδο δεν προλαβαίνεις να πάρεις ούτε ανάσα. Κι όμως, η κούραση που βιώνεις καθημερινά είναι κάτι που μπιορεί να φανεί και στο στιλ σου.

Από τα γυαλια μυωπίας μέχρι τα κοσμήματα και το ρούχο που θα προτίμησεις, μπορεί να είναι οι λόγοι που θα κάνουν τις φίλες ή το αγόρι σου να ρωτήσουν το κλασικό «Τι έχεις;» Απόφυγε τα παρακάτω λάθη που κάνουν το look σου να προδίδει πως είσαι κουρασμένη και δείξε λαμπερή ακόμη και τις μέρες που θα ευχόσουν να ήσουν στο κρεβάτι σου και να κοιμόσουν.

Τα λάθη που σε δείχνουν κουρασμένη:

  • Δεν φοράς καθόλου κοσμήματα
 

A photo posted by @fashion4perfection on Nov 12, 2016 at 1:36pm PST

Από την μία λογικό είναι να ξεχνάς να βάλεις κοσμήματα όταν έχεις χίλια πράγματα στο κεφάλι σου, από την άλλη μόνο και μόνο ένα κόσμημα, μπορεί να ανανεώσει και να κάνει πιο λαμπερό το look σου.

Μην το παρακάνεις, όμως, ένα και μόνο statement κολιέ μπορεί να κάνει την διαφορά στην εμφάνισή σου από κει που δεν το περιμένεις,

  • Τα γυαλιά μυωπίας σου σε δείχνουν ακόμη πιο κουρασμένη

 

 

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Oct 27, 2016 at 9:32am PDT

 

Ένα ζευγάρι γυαλιά όχι μόνο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο κουρασμένη απ΄ότι είσαι, αλλά και να μην αναδεικνύει το look σου.

Δεν χρειάζεται φυσικά να πάρει κάποιο γυαλι-υπερπαραγωγή, απλά ψάξτο λίγο περισσότερο, όταν αποφασίσεις να ανανεώσεις αυτά που ήδη έχεις.

  • Φοράς μόνο «ριχτά» ρούχα

 

Είναι στιγμές που θέλουμε να είμαστε άνετες, αλλά τα υπερβολικά oversized ρούχα μπορεί να προδώσουν το μυστικό μας. Το πιο σύνηθες «λάθος» που μας κάνει να δείχνουμε κουρασμένες είναι τα φαρδιά παντελόνια.

Η καλύτερη λύση, λοιπόν, είναι πάντα το αγαπημένο σου τζιν.

 

  • Το κλασικό... φοράς φόρμες και πουλόβερ
 

A photo posted by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on Oct 24, 2016 at 9:52am PDT

 

Μπορεί μία αθλητική φόρμα, ένα μακρύ μάλλινο πουλόβερ και τα αθλητικά σου να είναι η πιο βολική λύση, αλλά όχι και η πιο σικ.

Μην το παρακάνεις... φόρεσε το αγαπημένο σου ζεστό πουλόβερ με ένα μαύρο παντελόνι όμως και όχι με μία φόρμα.
 

  • Δεν φοράς τακούνια
 

A photo posted by @milano_streetstyle on Nov 10, 2016 at 5:41am PST

 

ΚΙ όμως ο τρόπος που περπατάς, η στάση του σώματός σου και η σιλουέτα σου δεν είναι ίδια με κανένα άλλο παπούτσι πέρα από τα τακούνια.

Δεν χρειάζεται να φορέσεις τις γόβες στιλέτο σου μιας και ακόμη και ένα μποτάκι με χοντρό τακούνι είναι σίγουρο πως θα δώσει άλλη πινελιά στο ντύσιμό σου (απ΄ότι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες).