18|12|2016 15:18
SHARE
FESTIVE LOOK

Τι να φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο πάρτι -Αντιγράφουμε το στιλ 10 σταρ


Ανοίγεις την ντουλάπα σου, βρίσκεις τα ρούχα που φόρεσες πέρσι στις γιορτές και συνειδητοποιείς πως φέτος θα πρέπει να φορέσεις κάτι πιο πρωτότυπο;

Αλλά τι να διαλέξεις απ΄όλες αυτές τι τάσεις που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων;

Μεταλιζέ φορέματα, δερμάτινα παντελόνια, παντελόνες σε ίσια γραμμή με νεγκλιζέ top και φυσικά ψηλοτάκουνες γόβες είναι από τις επιλογές που θα βρεις, χωρίς να δυσκολευτείς.

Ωστόσο, το να βρεις ρούχα ιδανικά για βραδινή έξοδο δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Το δύσκολο είναι να συνδυάσεις το μυαλό σου το look... από τα μαλλιά, μέχρι το τσαντάκι, το πανωφόρι και τα παπούτσια, όλα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Αν, λοιπόν, στην έρευνα το έχεις, αλλά στην φαντασία για το πως να ντυθείς στο χριστουγεννιάτικο πάρτι, θέλεις λίγο βοήθεια, πάρε ιδέες από τις αγαπημένες μας σταρ και αντέγραψε το look τους... Σίγουρα κανείς δεν θα το κατάλαβει!

  • Σοφιστικέ σαν την Ολίβια Παλέρμο

Κι ενώ όλες θα έχουν βάλει κάτι μονόχρωμο, εσύ θα εμφανιστείς με τον αγαπημένο συνδυασμό του μπλε με το κεραμιδί. Μην ψάξεις κάτι πολύ στενό. Προτίμησε το παντελόνι να είναι σε Α γραμμή και το πανωφόρι στο ίδιο χρώμα. Κράτησε «ήπιους» τόνους στα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

  • Κλασική σαν την Καρολίνα Κούρκοβα
 

A photo posted by Karolina Kurkova (@karolinakurkova) on Dec 14, 2016 at 11:28am PST

Φόρεσε το μαύρο φόρεμα αλλιώς. Προτίμησε μία mermaid γραμμή και πρόσθεσε μερικές λευκές λεπτομέρειες για να σπάσει το total black. Πόνταρε στα κοσμήματα και σε statement πέδιλα.

  • Ροκ σαν την Rosie Huntington

Δεν εννοούμε μόνο δερμάτινα και oversize ρούχα, αλλά το λεοπάρ ή τα μετάλικ σε πιο casual όψη. Πως; Ένα μαύρο παντελόνι είναι πάντα η εύκολη λύση. Συνδύασέ το με ένα λεοπάρ πουκάμισο ή με ένα μετάλικ μπλουζάκι με τον ένα ώμο έξω και μην ξεχάσεις το statement σκουλαρίκι σου.

  • Σέξι σαν την Μπέλα Χαντίντ
 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on Oct 14, 2016 at 2:18pm PDT

Μπορεί το σέξι να είναι λίγο επίφοβο για το πάρτι, αλλά η Μπέλα Χαντίντ το πέτυχε ιδανικά. Προτίμησε ένα κορμάκι σε μαύρη απόχρωση με δαντέλα και συνδύασέ το με ένα μαύρο στενό ψηλόμεσο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα μαύρο πουκάμισο και κρίκους στα αυτιά.

  • Σοφιστικέ σαν την Ολίβια Παλέρμο

Κι ενώ όλες θα έχουν βάλει κάτι μονόχρωμο, εσύ θα εμφανιστείς με τον αγαπημένο συνδυασμό του μπλε με το κεραμιδί. Μην ψάξεις κάτι πολύ στενό. Προτίμησε το παντελόνι να είναι σε Α γραμμή και το πανωφόρι στο ίδιο χρώμα. Κράτησε «ήπιους» τόνους στα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

  • Girly σαν την Τζένιφερ Λόρενς

Τι κι αν φέτος η ρίγα είναι must (πάλι), το πουά ποτέ δεν πέφτει (ειδικά στο Παρίσι). Δείξε πόσο αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση έχεις φορώντας το πουά συνολάκι σου (φούστα-μπλούζα) και δώσε μία πιο σέξι πινελιά με έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

  • Άνετη σαν την Ντρου Μπάριμορ

Αν θέλεις να καμουφλάρεις τα κιλάκια που έχεις πάρει, βάλε ένα oversized φόρεμα όπως αυτό στην εικόνα. Αν έχεις λεπτή μέση μην ξεχάσεις την ζώνη, ενώ ένα κόκκινο κραγιόν ποτέ δεν είναι βαρετό.

  • Μοιραία σαν την Κάρα Ντελεβίν

Όπως κι αν έχει,το χρυσό είναι το σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Μην το παρακάνεις όμως, αν προτιμήσεις ένα χρυσό φόρεμα όπως η Κάρα προτίμησε να μην φορέσεις κάτι άλλο στραφτερό. Ένα κόκκινο κραγιόν αρκεί.

Γλυκιά σαν την Έβα Λονγκόρια

 

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Nov 14, 2016 at 1:18pm PST

Ένα κόκκινο φόρεμα πάντα είναι μέσα στο κλίμα. Προτίμησε ένα φόρεμα σε pin up γραμμή που θα κάνει πιο vintage την εμφάνισή σου.

  • Casual rock σαν την Κάρλι Κλος

 

 

A photo posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on Oct 5, 2016 at 9:08am PDT

Αν δεν θέλεις να ντυθείς και υπερπαραγωγή, μπορείς να βάλεις την δερμάτινη σου φούστα με ένα απλό πλεκτό από πάνω και τα μποτάκια σου. Λιτό, αλλά στιλάτο.


Φωτογραφίες: Shutterstock, Rex, AP, Instagram