LAYERING

Layering: Φόρα το ένα ρούχο πάνω στ' άλλο και το 2017 -Οι νέοι συνδυασμοί


H «τέχνη» να φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, κάνοντας απρόσμενους, διαφορετικούς, εκκεντρικούς συνδυασμούς, έχει όνομα και λέγεται «layering».

Το 2016 θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν «η χρονιά του». Είδαμε να συνδυάζονται μεταξύ τους κομμάτια που μπορεί κατά κανόνα να μην «κολλάνε» εύκολα μεταξύ τους. Κι όμως! Με τη μέθοδο του layering βλέπουμε γοητευτικούς συνδυασμούς μιας φούστας και ενός παντελονιού, ενός παλτό και ενός jean jacket. To layering προστάζει φαντασία, δικαιολογεί την πρωτοτυπία και το διαφορετικό.

Είμαστε σε μια νέα χρονιά με ακόμα μεγαλύτερο στιλιστικό ενδιαφέρον από την περσινή. Το 2017 δεν φοβάται την εκκεντρικότητα, αγαπά την άνεση στις καθημερινές μας εμφανίσεις και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα με τα ρούχα που ήδη διαθέτουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Γιατί απλά με τον σωστό συνδυασμό μπορούν να δείχνουν διαφορετικά.

Οι μεγάλοι σχεδιαστές αγαπούν το layering, το ίδιο και οι fashion editors. Γι' αυτό και βλέπουμε απρόσμενους συνδυασμούς ρούχων σε μεγάλες πασαρέλες και σε street style εμφανίσεις.

Μην φοβηθείς τα χρώματα, ούτε τις διαφορετικές υφές. Το layering τα συνταιριάζει όλα, αρμονικά. Το 2017 θα δούμε πρωτότυπα σύνολα, με «ταυτότητα».

 

 

1) Συνδυασμοί με μαύρο ζιβάγκο: Το ζιβάγκο, all time classic κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Το 2017 το αγαπά πολύ και μαζί του μπορείς να κάνεις πολύ σικάτους συνδυασμούς.

 

2) Jean κάτω από ένα φόρεμα: Το είδαμε την περσινή χρονιά, το βλέπουμε και φέτος.

 

3) Δερμάτινο κάτω από το παλτό: Ενας πολύ διαφορετικός συνδυασμός που θα σε κρατήσει σίγουρα ζεστή τις πιο κρύες ημέρες.

 

4) Φόρα στενό παντελόνι κάτω από τη φούστα: Το 2017 οι fashion editors προτείνουν να ξεφύγεις από τα πλέον συνηθισμένα οπάκ καλσόν και κολάν και να δοκιμάσεις να φορέσεις στενά παντελόνια.

 

5) Denim jacket μέσα από παλτό: Μπορεί το denim jacket να είναι ένα κομμάτι που βλέπουμε πιο πολύ την άνοιξη, ωστόσο τους πρώτους χειμερινούς μήνες του 2017 το βλέπουμε να φοριέται μέσα από παλτό.

 

 

6) Πουκάμισο με κορσέ και σακάκι: Ακρως θηλυκή εμφάνιση που σε κάνει στιλάτη όλη μέρα

 

7) Αξεσουάρ - «κλειδί», η ζώνη: Μπορεί να ενώσει διαφορετικά πανωφόρια και να δημιουργηθεί ένας stylish συνδυασμός.


8) Μεγάλο κασκόλ και ζώνη: Αγαπήσαμε αυτόν τον συνδυασμό ήδη από την περσινή χρονιά. Ενα μεγάλο κασκόλ πάνω από ένα λεπτό πουλόβερ και μια ζώνη: άκρως σικάτος συνδυασμός.

 

9) Mην φοβηθείς τους διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων

 

10) Puffa jacket: Το 2017 είναι η χρονιά που το αγαπά πολύ και συνδυάζεται με όλα.

 

 

 

 

 

TAGS