MOΔΑ 2017

6 κομμάτια - «επένδυση» για το 2017 - Θα τα φοράς συνέχεια


Βρισκόμαστε στην αρχή μιας χρονιάς με  μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον.

Με μεγάλες αντιθέσεις, με επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν τις αντιφάσεις που μπορεί να έχει το στιλ της κάθε γυναίκας, με prints, με χρώμα, με τάσεις που θα κάνουν το πέρασμά τους.

Το ροκ θα συναντήσει το ρομαντικό, τα έντονα χρώματα θα σταθούν απέναντι από την κλασική μονοχρωμία, το βελούδο και το σατέν θα ανταγωνιστούν το leather και το καρό.

Slip dresses, βελούδινα σακάκια, bomber και military jackets, duster coats, cardigans, puffer coats, μεγάλα μανίκια, ώμοι έξω (cold shoulder trend) και πολλά ακόμα ιδιαίτερα κομμάτια που μας δελέασαν το 2016, θα τα δούμε και το 2017.

Το 2017 θα μας ντύσει με άνεση, χρώμα και πρωτοτυπία.

Η θηλυκότητα θα είναι για μια ακόμα χρονιά το ζητούμενο και οι all day εμφανίσεις μας θα έχουν χαρακτήρα και κομψότητα.

Η γκαρνταρόμπα μας σαφώς δεν θα μείνει στάσιμη τη νέα χρονιά, ωστόσο τα κομμάτια - επένδυση που ακολουθούν θα τα βλέπουμε συνέχεια.

Ακολουθούν κομμάτια που μπορεί να τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου (κάποια από αυτά σαφώς μπορεί να λείπουν από αυτή) και τείνουν να αποκτούν διαχρονικό χαρακτήρα. Είναι κομμάτια που το 2017 αγαπά και ψηφίζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις στο γραφείο, στην βόλτα, στην έξοδο.

1) Ενα δερμάτινο trench coat, σε μαύρο ή καμηλό χρώμα.

 

 

 

2) Suede ankle boots: Κάνε για λίγο στην άκρη τα μαύρα ankle boots και τόλμησέ τα σε suede απόχρωση, ή σε κάποιο έντονο χρώμα.

 

3) Καμηλό πουλόβερ. Μπορείς να το συνδυάσεις υπέροχα με λευκό.

 

 

4) Velvet dress: Το φόρεμα από βελούδο θα το δούμε και το 2017. Ηδη αγαπήθηκε πολύ από το 2016.

 

5) Παντελόνα: Και το 2017 αγαπά τις φαρδιές γραμμές και την άνεση. Flared trousers.

 

6) Oversized πουλόβερ. Κομμάτι - σταθμός κάθε χειμώνα. Η BOVARY ήδη σας έχει δείξει πώς να φοράτε το πουλόβερ σας με 10 διαφορετικούς τρόπους!