ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Πώς να φορέσεις τα ανοιξιάτικα ρούχα σου και τον χειμώνα - 5 τρόποι


Εμείς τον χειμώνα φοράμε ανοιξιάτικα! Η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και ο ηλιόλουστος καιρός των τελευταίων ημερών που μας έκανε για λίγο να ξεχάσουμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά του χειμώνα μας έκανε να λαχταράμε «λίγη άνοιξη» στις εμφανίσεις μας.

Λίγο χρώμα παραπάνω, σχέδια που μας ξυπνούν την διάθεση, συνδυασμοί πιο φωτεινοί.

Ρούχα που συνηθίζουμε να φοράμε την άνοιξη μπορούμε να τα εντάξουμε από τώρα στις εμφανίσεις μας.

Δεν λέμε ξαφνικά να εμφανιστούμε μες το καταχείμωνο με crop top, λεπτό τζιν μπουφάν και σορτσάκι, ωστόσο με το σωστό layering και τους σωστούς συνδυασμούς σε χρώμα και ύφανση μπορούμε να βάλουμε να ελαφρύνουμε λίγο το βαρύ και μουντό ντύσιμο του χειμώνα.

Μπορούμε να φορέσουμε, λοιπόν, από τώρα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας χωρίς να υπερβάλλουμε και χωρίς να δείχνουμε εκτός εποχής. Αλλωστε το ντύσιμό μας θα πρέπει να στοχεύει πάντα στο να είμαστε άνετες και προστατευμένες.

Τι να φορέσεις – Τι να αποφύγεις:

1) Το Νο1 μυστικό για να πετύχει μια εμφάνιση που έχει ανοιξιάτικα στοιχεία μπερδεμένα γλυκά με χειμερινά είναι το σωστό layering. Πχ. Ένα floral crop top μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα πιο ζεστό Τ- Shirt ή ένα πουκάμισο.

 

 

2) Μπορείτε να φόρεσετε ένα ανοιξιάτικο crop top, σκέτο, χωρίς να φοράτε κάποια μπλούζα ή πουκάμισο ως βάση. Μόνο με ένα παλτό (πιο βαρύ) ή ένα cardigan μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στιλ.

 

3) Φόρα το πουλοβεράκι σου πάνω από ένα φόρεμα. Ενα φόρεμα ανοιξιάτικο με prints. Floral ή πουά. Αμέσως η εμφάνισή σου γίνεται πιο παιχνιδιάρικη!

 

4) Δαντέλα και leather: Τοπ συνδυασμός! Στην μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη, αυτός ο συνδυασμός εγγυάται σέξι εμφάνιση όλη την ημέρα.

 

5) Πώς μπορείς να φορέσεις ένα ανοιξιάτικο jumpsuit και τον χειμώνα; Μα φυσικά ποντάροντας στο πανωφόρι σου! Ενα faux fur vest μπορεί να σε προσατέψει απο το κρύο και βέβαια να σου επιτρέψει να φορέσεις το sexy jumpsuit.