15|02|2017 10:11
SHARE
ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ

5 στιλάτοι τρόποι να φορέσεις την καπαρντίνα σου - Σύμφωνα με τη Vogue


Είναι ένα από τα κομμάτια επένδυση.

Η καπαρντίνα, ένα από τα πανωφόρια που θεωρείται πάντα κομψή επιλογή για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, μπορεί να φορεθεί με τρόπους που μπορεί να μην είχες σκεφτεί ή δοκιμάσει.

Είναι πανωφόρι πιο ελαφρύ από το παλτό, είναι βολικό, ταιριάζει με όλα. Συνήθως την φοράς... απλά, χωρίς μια λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Και έτσι καταλήγεις μετά από λίγο καιρό να την βαριέσαι. 

Η Vogue που αγαπά το διαφορετικό, προτείνει τρόπους να φορέσεις την καπαρντίνα σου διαφορετικά. Για να μην την βαρεθείς ποτέ. 

1) Φόρεσε το trench coat με ζώνη:  H Vogue προτείνει να φορέσεις μια διαφορετική ζώνη από αυτή μπορεί να έχει η ίδια η καπαρντίνα. Το trench coat αποκτά άλλο στιλ.

 

2) Φόρα την καπαρντίνα με πιο αθλητικό στιλ: Η καπαρντίνα σου δεν είναι μόνο ένα κομμάτι που φοριέται με preppy στιλ. Μπορείς να σπάσεις την μονοτονία του, φορώντας το ακόμα και με... αθλητικά.

 

 

 

3) Φόρα την καπαρντίνα ανοιχτή... με ένα φόρεμα: Η Vogue προτείνει trench coat με evening dress. Το ντύσιμο γίνεται άκρως θηλυκό.

 

4) Φόρα το trench coat σαν φόρεμα: Μια πρόταση που μας άρεσε πολύ. Ενα trench coat όταν έχει από μόνο του στιλ μπορεί να φορεθεί ως βασικό κομμάτι της εμφάνισής σου. Ενα trench coat με ψηλοτάκουνα μπορεί να γίνει ένα ντύσιμο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

 

5) Ναι στο oversized: Η Vogue για ακόμα μια φορά λέει ναι στα πιο μεγάλα μεγέθη! Ενα oversized trench coat είναι μια πρόταση για μια εμφάνιση που ξεφεύγει από τα τετριμμένα.