Zara
Zara
WINTER STYLE

Tα μυστικά των fashion girls για απαράμιλλο στυλ στις χαμηλές θερμοκρασίες


Όταν έξω έχει κρύο το να είσαι κομψή και στιλάτη δεν είναι πια η νούμερο ένα προτεραιότητα σου.

Ανάμεσα στο να είσαι ζεστή και το να είσαι stylish δεν θα έπρεπε να τίθεται θέμα επιλογής γιατί το ιδανικό είναι να τα έχουμε και τα δύο.

Γιατί τα πόδια ή ακόμα και τα αυτιά σας να παγώνουν τον χειμώνα σαν αντίτιμο που φορέσατε το αγαπημένο σας outfit; Τα fashion girls δεν το ανέχτηκαν και με την εφευρετικότητα και την φαντασία που τις χαρακτηρίζει και αποτυπώνεται στα street style look τους,κατάφεραν να τα πετύχουν και τα δύο και με μικρά αλλά έξυπνα και στιλάτα tips μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά τους.

Oι σταρ της μόδας των δρόμων γνωρίζουν ένα ή δύο πραγματάκια παραπάνω τα οποία τις κάνουν να δείχνουν στα καλύτερα τους ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Εμείς ανακαλύψαμε τα πιο δυνατά από αυτά και φυσικά θα τα αντιγράψουμε στο κρύο. Aπό νέες, φρέσκες ιδέες layering, μέχρι περίεργα τρικ ραπτικής με αυτές τις fashion συμβουλές θα ξεχάσετε το χειμερινό ντύσιμο όπως το ξέρατε. Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε τα νέα μονοπάτια του στυλ και να πείτε αντίο στα συμβατικά σύνολα που είχαν ως δικαιολογία το κρύο.

 

1 Οι κάλτσες

Οι fashionistas λένε ναι στις κάλτσες και στα καλτσάκια ως τον αστράγαλο, με ότι παπούτσι κι αν φορέσουν από μποτάκι να φτάνουν λίγο πιο πάνω και να ζεσταίνουν μεγαλύτερο μέρος του ποδιού, μέχρι loafers, oxfords ακόμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules. Με αυτόν τον τρόπο κρατούν τα πόδια τους ζεστά και τον πήχη του στυλ ψηλά!

 

 

2 Το Blanket Scarf

Στυλ και cozy διάθεση συνυπάρχουν σε αυτό το πολύ ιδιαίτερο, oversized κασκόλ που θυμίζει κουβέρτα και θα γίνει στ΄αλήθεια ο καλύτερος φίλος σας στο κρύο. Τυλίξτε το γύρω από το λαιμό σας ή απλά ρίξτε το στους ώμους σας.

 

 

3 Τα πανωφόρια

Τολμήστε ένα puffer jacket ή κάντε layering, φορώντας ένα πιο λεπτό και ελαφρύ πανοφώρι όπως σακάκι ή δερμάτινο κάτω από το κλασικό παλτό σας και θα γίνετε οι masters του χειμερινού στυλ.

 

 

4 Το Turtleneck

Το κομμάτι κλειδί που θα σας κρατήσει ζεστές και chic είναι αναμφίβολα το ζιβάγκο. Σίγουρα δεν περιμένατε να δείχνει τόσο όμορφο και sophisticated μέσα από ένα φόρεμα με τιράντες και ανοιχτό ντεκολτέ.

 

 

5 Καλσόν και Over The Knee μπότες

Αν επιλέξετε να φορέσετε μίνι φούστα ή φόρεμα, κρατήστε τα πόδια σας ζεστά με ένα καλσόν ακόμα και δίχτυ σε συνδυασμό με πιο κοντά καλτσάκια. Εναλλακτικά επιλέξτε να κομψό ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο.

 

 

6 Το σκισμένο τζιν

Οι fashionistas αγαπούν να το φορούν ακόμα και τις κρύες μέρες με ένα ιδιαίτερο καλσόν από μέσα, έτσι ώστε να δημιουργεί ενδιαφέρον και ένα παιχνιδιάρικο εφέ, ενώ δεν επιτρέπει στο κρύο να περάσει.

7 To φούτερ

Κάποιες μέρες το μόνο που θέλετε είναι να νιώσετε άνετα στο ζεστό σας αθλητικό φούτερ. Φορέστε το πάνω από ένα φόρεμα ή πουκάμισο και ρίξτε το παλτό σας στους ώμους.

 

 

 

 

8 Φόρεμα+Παντελόνι

Μην το φοβηθείτε. Ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, τζιν ή ακόμα και δερμάτινο, μπορεί άνετα να φορεθεί κάτω από το φόρεμα σας και εκτός από ζέστη, να σας χαρίζει μια super cool και μοντέρνα εμφάνιση.

 

 

9 Σκουφάκι

Η τάση μας ευνοεί καθώς, σκουφάκια, μπερέδες και καπέλα είναι hot και θα μας ζεσταίνουν με πολύ στυλ. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα σκουφάκι ακόμα και κάτω από το καπέλο σας για extra ζέστη.