Zara
Zara
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ

Είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο; Δες τι μπορείς να φορέσεις για να είσαι κομψή


Πες αλήθεια σε πόσους γάμους είσαι καλεσμένη αυτή τη σεζόν;

To να είσαι καλεσμένη σε γάμο τον χειμώνα είναι από μόνο του μια πρόκληση με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, καθώς έχεις πολλές παραμέτρους να υπολογίσεις, όπως τον καιρό και το στιλ που συνδυάζει τον γάμο και τις γιορτινές ημέρες.

Eίναι σημαντικό να ελέγξετε την πρόβλεψη του καιρού πριν αποφασίσετε να βγείτε με το μίνι φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σας Δεκέμβρη μήνα. Ενα άνετο και ζεστό outfit μπορεί να είναι εξίσου στιλάτο, εντυπωσιακό και κατάλληλο για την περίσταση.

Οι γάμοι του χειμώνα τείνουν να είναι πιο επίσημοι και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αφού μπορούμε να ντυθούμε με layers και να υιοθετήσουμε lux υφάσματα και υφές, γούνες, λάμψεις σε ρούχα και αξεσουάρ, κεντήματα, παγέτες, βελούδο.

Τα αποχρώσεις είναι πιο σκούρες, το διαχρονικό μαύρο πρωταγωνιστεί, ενώ μεταλλικές λάμψεις, ντύνουν φορέματα και κοστούμια. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες με αυτά που μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε αν είστε καλεσμένη σε έναν γάμο τους κρύους μήνες. Όλα εντυπωσιακά και επίσημα θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σας κάνουν να λάμψετε.

Παγέτες

Αν θέλετε να φορέσετε παγέτες επιλέξτε φόρεμα ή τοπ με λεπτομέρειες ή αν τις φορέσετε σε πιο μεγάλη επιφάνεια κρατήστε το υπόλοιπο look μίνιμαλ, χωρίς έντονο μακιγιάζ και υπερβολικά κοσμήματα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ισορροπημένο.

 

 

Μάξι φόρεμα

Ένα μάξι φόρεμα είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις όλο κομψότητα. Με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως κεντήματα, διαφάνειες, δαντέλα, μονόχρωμο ή σε κλασική γραμμή ότι κι αν επιλέξετε έχετε εξασφαλίσει τον θαυμασμό.

 

 

Bodycon φόρεμα

Αν φορέσετε εφαρμοστό φόρεμα δώστε προσοχή στο μήκος και το ύφασμα. Συνδυάστε με κομψά ψηλοτάκουνα και ένα παλτό σε διαχρονικό σχέδιο. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει με την θηλυκότητα και το class του.

 

 

Κοστούμι

Για μια διαφορετική αλλά εξίσου chic εμφάνιση επενδύστε σε ένα μονόχρωμο κοστούμι και αξέχαστο androgynous στυλ.

 

 

Oλόσωμη φόρμα

Μοντέρνα και πολύ δυναμική η ολόσωμη φόρμα είναι μια πολύ καλή επιλογή για έναν χειμερινό γάμο, με μια εσάρπα ή κοντό γούνινο πανωφόρι ριγμένο στους ώμους.

 

 

Βελούδο

Το βελούδο είναι από τις κορυφαίες τάσεις για ακόμη μία σεζόν και με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια του είναι κατάλληλο για formal look.

 

 

Μαύρο

Διαχρονικό και safe το μαύρο χρώμα είναι στα must-have για elegant σύνολα που μπορούν να σε συνοδεύσουν σε οποιαδήποτε περίσταση από την τελετή μέχρι το παρτι μετά.