Zara
Zara
ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΕΣ ΠΑΓIΕΤΕΣ

Αυτά τα κομμάτια με παγιέτες μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ


Οι «λάμψεις» παντός τύπου έχουν μπει για τα καλά στην ζωή, στο νεσεσέρ και φυσικά στην ντουλάπα μας.

Όχι απλά έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε σε βιτρίνες, περιοδικά και το instagram feed μας αλλά πλέον τις χρειαζόμαστε και συχνά κοιτάζοντας τον καθρέφτη για μια τελευταία ματιά στο look μας λίγο πριν φύγουμε, αναζητάμε κάτι που θα δώσει φως, μια πινελιά παιχνιδιάρικη, με ζωηρή λάμψη και θα κάνει την διαφορά σε όλο το σύνολο.

Έτσι παίζουμε με glitter στα νύχια, μεταλλικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ και γυαλιστερά υφάσματα. Αυτό που συχνά φοβόμαστε να δοκιμάσουμε σε casual σύνολα, καθώς στο μυαλό μας έχει ταυτιστεί με επίσημες και βραδινές εμφανίσεις, είναι οι παγιέτες. Οι μεγαλύτερες fashion editors, oι γυναίκες που γνωρίζουν καλύτερα από όλες τις τάσεις και έχουν τεράστια επιρροή στον κόσμο της μόδας το κάνουν να φαίνεται απλό παιχνιδάκι και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν τις παγιέτες για τα καθημερινά τους σύνολα από το πρωί.

Αποφασίσαμε λοιπόν να τις αντιγράψουμε και να εντάξουμε την χαριτωμένη αυτή λεπτομέρεια, όχι μόνο στα party των γιορτών, αλλά και στα καθημερινά all day λουκ μας, με αυτά τα κομμάτια και συμβουλές για να το πετύχετε κι εσείς.

Zara
Zara

To slip dress

Φορέστε το πάνω από ένα κλασικό πουκάμισο ή και ζιβάγκο και sneakers ή μποτάκια. Ακόμα μια κομψή ιδέα είναι να το συνδυάσετε με μια πλεκτή ζακέτα και να τονίζετε την μέση σας με μια απλή ζώνη. Και στις δυο περιπτώσεις θα δείχνετε στιλάτη και ενημερωμένη.

H&M

 

Το φούτερ.

Μια μπλούζα σε στιλ φούτερ με παγιέτες είναι ιδανική, αφού μπορείτε να την φορέσετε με το τζιν σας, αλλά και όποια άλλη φούστα σας αρέσει, ακόμα και ένα track trouser. Συπληρώστε ένα παλτό σε κλασική γραμμή για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Zara

Η φούστα

Μίνι και ίσια, ή μίντι και πλισέ, συνδυάστε τη με Τ-shirt, Ηoodie, ή ένα oversized πουλόβερ και φλατ παπούτσια.

J.CREW, Net-a-Porter

 

Η ζακέτα

Είτε επιλέξετε ένα μακρύ cardigan, είτε ένα bomber jacket με λεπτομέρειες από παγιέτες, θα δώσει λάμψη και χρώμα σε ένα κατά τα άλλα μίνιμαλ outfit και θα σας αναδείξει σε βασίλισσα του στυλ.

P.A.R.O.S.H., Farfetch

Αξεσουάρ

Ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά και μια mini bag από παγιέτες είναι ικανά να αναβαθμίζουν το λουκ σας με μια κίνηση και ταιριάζουν με όλα.

Rochas, My Theresa