To ζευγάρι που βγάζει παραμυθένιες φωτογραφίες ταξιδεύοντας  | 0 bovary.gr
To ζευγάρι που βγάζει παραμυθένιες φωτογραφίες ταξιδεύοντας | 0 bovary.gr
02|02|2017 20:00
SHARE
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To ζευγάρι που βγάζει παραμυθένιες φωτογραφίες ταξιδεύοντας


Μπορεί όλο και περισσότερα ζευγάρια να αποφασίζουν να «εγκαταλείψουν» την πληκτική τους ζωή, κάνοντας ταξίδια από ήπειρο σε ήπειρο, αλλά αυτό το ζευγάρι από την Φλόριντα αποφάσισε να  δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο project.

Η Βικτόρια Γιόρ και ο Τέρενς Ντράισντέιλ ξοδεύουν τον χρόνο τους κάνοντας ταξίδια και ανακαλύπτοντας τα πιο μαγευτικά τοπία. Από την Ιρλανδία, την Ισλανδία, τις Γαλλικές Άλπεις, μέχρι την Αριζόνα, τη Νέα Υόρκη και τη Βουδαπέστη, ο Τέρενς βγάζει κάθε φορά φωτογραφίες την κοπέλα του σε ένα παραμυθένιο φόντο.

Με την Βικτόρια να φοράει συνέχεια μακριά, αέρινα φορέματα, οι δυο τους έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Instagram, έχοντας 30.000 ακολούθους και με το μπλογκ τους να ονομάζεται Follow Me Away.

«Απέρριψα την ιδέα του να πληρώνω μία ζωή λογαριασμούς και μετά να πεθάνω κι έτσι προτίμησα το να μπορώ να ταξιδεύω συνέχεια» είπε η Βικτόρια, με τον σύντροφό της να προσθέτει: « Το να θέλεις να ανακαλύπτεις διαφορετικά μέρη και κουλτούρες μας ώθησε να ξεπεράσουμε τα όρια και να επιτύχουμε πράγματα που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε».

 

Για όσους πιστεύουν πως το ζευγάρι βγάζει πάρα πολλές φωτογραφίες, μέχρι να πετύχει την κατάλληλη, οι ίδιοι απαντούν πως δεν προσπαθούν καθόλου. Αντιθέτως το αποτέλεσμα έρχεται φυσικα, παρ΄όλο που μοιάζει λίγο εξωπραγματικό.