shutterstock.com
shutterstock.com
ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα μυστικά ομορφιάς της Σάικ για πρόσωπο και σώμα


Οι Ρωσίδες θεωρούνται έτσι κι αλλιώς από τις πιο ωραίες και σέξι γυναίκες στον κόσμο.

Όταν όμως μιλάμε για την Ιρίνα Σάικ, δεν χωράει αμφιβολία πως αποτελεί ένα από τα τοπ μοντέλα παγκοσμίως και μια από τις πιο περιζήτητες καλλονές. Δικαιολογημένα βέβαια γιατί η εικόνα της είναι ένα κράμα εξωτικής ομορφιάς και ρωσικού στοιχείου που κόβει την ανάσα.

Από την πρώτη της εμφάνιση με μαγιό στο ετήσιο τεύχος του περιοδικού Sports Illustrated το 2007 μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί ε τις μεγαλύτερες εταιρείες μόδας και ομορφιάς, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν ο χρόνος να μην αφήνει καθόλου τα σημάδια του επάνω της.

Εμείς βρήκαμε βασικά μυστικά της καθημερινής της ρουτίνας, που έχουν να κάνουν τόσο με την περιποίηση του προσώπου της, όσο και με τη διατήρηση της καλλίγραμμης σιλουέτας της και σου τα αποκαλύπτουμε.

Πρόσωπο

  • Την καλύτερη συμβουλή την έχει πάρει από τη μητέρα της, η οποία της έχει πει πως ένα παγάκι στο πρόσωπο κάθε πρωί αντιστοιχεί με ένα φυσικό lifting.
  • Επειδή αναγκάζεται να κυκλοφορεί σε τεράστιες πόλεις όπου οι ρύποι της ατμόσφαιρας δημιουργούν κινδύνους για την επιδερμίδα της, η Ιρίνα δεν παραλείπει ποτέ τον καθαρισμό του προσώπου, τον οποίο εφαρμόζει τρεις φορές την ημέρα.
  • Για το ντεμακιγιάζ χρησιμοποιεί έλαιο καρύδας, τόσο γιατί είναι φαν των φυσικών προϊόντων, όσο και γιατί αυτό το έλαιο ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα.
  • Το μοντέλο πιστεύει επίσης ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και όχι δεν εννοώ την καλή μας διάθεση, αλλά αυτά που καταναλώνουμε. Έτσι, για να αποκτήσει λαμπερό δέρμα τρώει άφθονα λαχανικά και λαμβάνει μουρουνέλαιο σε μορφή χαπιών.

Σώμα

  • Η διατροφή της είναι βασισμένη στο δικό της μεταβολισμό για αυτό περιλαμβάνει περισσότερη πρωτεΐνη από ότι υδατάνθρακες.
  • Το ιδανικό σνακ για να κόψει τις λιγούρες είναι το κεφίρ ή το αποξηραμένο μάνγκο.
  • Το αποτέλεσμα που βλέπεις στο κορμί της – αψεγάδιαστο φυσικά – οφείλεται στην αγαπημένη της γυμναστική, το πιλάτες αλλά και τα μαθήματα ζίου ζίτσου.