Aerin Tangier Vanille-  Το νέο άρωμα του Οίκου ξυπνά μνήμες από το Μαρόκο | 0 bovary.gr
Aerin Tangier Vanille- Το νέο άρωμα του Οίκου ξυπνά μνήμες από το Μαρόκο | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Aerin Tangier Vanille- Το νέο άρωμα του Οίκου ξυπνά μνήμες από το Μαρόκο


Η Aerin Lauder, μια γυναίκα με μοναδικό τρόπο ζωής και αξεπέραστο στιλ, μας συστήνει το νέο άρωμα Aerin Tangier Vanille, με ένα μοναδικό συνδυασμό από νότες που ξυπνούν μνήμες από το Μαρόκο.

Η καρδιά του αρώματος περιέχει μια από τις ακριβότερες και ωραιότερες ποικιλίες βανίλιας στον κόσμο, τη βανίλια Μαδαγασκάρης και η ξεχωριστή εντύπωση που δημιουργεί, οδηγεί τις αισθήσεις και το νου σε ένα πιο παραδοσιακό, γλυκό άρωμα, στο οποίο προστίθενται και φλοράλ νότες.

Έτσι, προκύπτει ένα ντελικάτο, φυσικό, πλούσιο άρωμα, που οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν κάθε στιγμή της ημέρας και να αφήσουν σε κάθε τους πέρασμα το στίγμα τους.

Η συσκευασία του αρώματος Aerin Tangier Vanille έχει επιρροές από τα tribal prints της Βόρειας Αφρικής και οι ζωγραφισμένες στο χέρι αποχρώσεις του σοκολατί καφέ σε συνδυασμό με creamy εκρού αντιπροσωπεύουν τις νότες του – βαθιές, εξωτικές νότες «παντρεύονται» με τη μοναδική βανίλια.

Το άρωμα Aerin Tangier Vanille απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν τα πιο spicy, «ζεστά» αρώματα και συνδυάζει νότες βανίλιας Μαδαγασκάρης με περγαμόντο, κεχριμπάρι και musk , ενώ είναι εμπνευσμένο με τα ταξίδια της Aerin Lauder στο Μαρόκο και αποτελεί μια μυστική πόρτα για να ανακαλύψετε το μεγαλείο αυτού του τόπου.

«Μαρόκο σημαίνει για μένα μια πολύβουη αγορά, σαφράν, βανίλια, χρώματα και ιδιαίτερα το πορτοκαλί».

Ενας τόπος, που όπως χαρακτηριστικά λέει η Aerin, είναι πλούσιος σε αρώματα και χρώματα, ενώ αποτελεί σημείο συνάντησης πολλών πολιτισμών και ξεχωρίζει για τα θρυλικά του παζάρια, τους κήπους και τα ανάκτορα.