VIKTOR&ROLF: «Flowerbomb Bloom», το νέο άρωμά τους σαγηνεύει | 0 bovary.gr
VIKTOR&ROLF: «Flowerbomb Bloom», το νέο άρωμά τους σαγηνεύει | 0 bovary.gr
VIKTOR&ROLF

VIKTOR&ROLF: «Flowerbomb Bloom», το νέο άρωμά τους σαγηνεύει


Το Flowerbomb είναι ένα εμβληματικό άρωμα που, χάρη στην αφθονία των λουλουδιών που περικλείει, έχει τη δύναμη να δίνει υπόσταση σε ό,τι αγγίζει. Οι νότες του ολάνθιστου μπουκέτου ξυπνούν τις αισθήσεις και σας μεταφέρουν στον μαγικό, σουρεαλιστικό κόσμο των Viktor&Rolf.

Με το πρώτο τους άρωμα, οι Viktor&Rolf θέλησαν να προσφέρουν μια πρωτοποριακή οσφρητική εμπειρία: η δύναμη των λουλουδιών εκσυγχρονίζεται και αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας, με πλούσιες και συνάμα επιμελώς εναρμονισμένες νότες που αφήνουν ένα μοναδικό, αλησμόνητο ίχνος. 

Σήμερα, μας ξαφνιάζουν για άλλη μια φορά, παρουσιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Flowerbomb: το Flowerbomb Bloom, που διατηρεί το εθιστικό αποτύπωμα του πρώτου, εμβληματικού Eau de Parfum.

Η λουλουδένια υπογραφή του Flowerbomb Bloom είναι ακόμη πιο αέρινη και ανήκει στην οσφρητική οικογένεια των φρουτωδών floriental αρωμάτων.

Οι αρχικές νότες του νέου αυτού Eau de Toilette, με κυρίαρχες αυτές της ντελικάτης συμφωνίας ροδιού, περγαμόντου και των ελαίων μανταρινιού, είναι σπινθηροβόλες και ζουμερές.

Αυτό που ίσως ξεχωρίζει περισσότερο είναι η καρδιά του αρώματος, καθώς είναι απροσδόκητα εμπλουτισμένη με μόρια καθαρού αέρα – ένα πρωτοποριακό μόριο που απαντάται στις κορυφές των οροσειρών του Βορειοδυτικού Ειρηνικού και αναδημιουργείται συνθετικά.

Ένα διακριτικό άγγιγμα αναζωογονητικού υγρού αέρα που φέρνει μια δροσερή και ανάλαφρη πνοή, εξυψώνοντας την καρδιά των χιλιάδων λουλουδιών και δημιουργώντας ένα σουρεαλιστικό μπουκέτο αρωμάτων. 

Οι δυνατές, ξεχωριστές νότες της βάσης του αρώματος είναι άκρως εθιστικές με τόνους μόσχων, βανίλιας και πατσουλί. Αυτή η έκρηξη δροσερών λουλουδιών λειτουργεί σαν τονωτικό αναδύοντας μια ανάσα φρέσκου αέρα.

Στο Flowerbomb Bloom, οι αστραφτερές, γυάλινες πτυχές του μπουκαλιού σε σχήμα χειροβομβίδας μεταμορφώνονται ακόμη περισσότερο και γίνονται πιο αέρινες, εκπέμποντας αισιοδοξία, ζωντάνια και ομορφιά. Το μπουκάλι είναι πιο λεπτό συνεχίζει όμως να εμπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Η κομψή ρόδινη συσκευασία που αγκαλιάζει το Flowerbomb Bloom έχει την υπογραφή της μαύρης, κέρινης σφραγίδας των Viktor&Rolf, ενώ η χαρακτηριστική κορδέλα που την περικλείει αποκτά ασημένιο μεταλλιζέ χρώμα για να γίνει ακόμη πιο λαμπερή.

«Το Flowerbomb Bloom ήταν το αποτέλεσμα της επιθυμίας μας να δημιουργήσουμε ένα αέρινο άρωμα με μια έκρηξη ολόφρεσκων λουλουδιών, ένα άρωμα που θα γινόταν συνώνυμο της ανθισμένης άνοιξης.»