Τα νέα προϊόντα της  YSL Beauté για τις γυναίκες που λατρεύουν τη νεότητα | 0 bovary.gr
Τα νέα προϊόντα της YSL Beauté για τις γυναίκες που λατρεύουν τη νεότητα | 0 bovary.gr
FOREVER YOUTH LIBERATOR Y-SHAPE

Τα νέα προϊόντα της YSL Beauté για τις γυναίκες που λατρεύουν τη νεότητα


Είναι πρωινός τύπος, αλλά αγαπά να ζει και τη νύχτα – ξέρει ότι η ζωή είναι απίστευτα διασκεδαστική και δεν θέλει να χάνει τίποτα. Η γυναίκα YSL δουλεύει και διασκεδάζει πολύ, αλλά αρνείται να αφήσει όλα αυτά να φανούν στην επιδερμίδα της.

Το 2017, η YSL Beauté κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα δαμάζοντας επιδέξια τη δύναμη του «Y»: το σήμα κατατεθέν της YSL, η περιοχή από το πρόσωπο μέχρι το ντεκολτέ, σύμβολο της σαγηνευτικής θηλυκότητας.

Σχεδιασμένα για όσες ζουν τη ζωή σε υψηλές ταχύτητες και πιστεύουν βαθιά στη δύναμη της νεότητας, η YSL Beauté παρουσιάζει δύο νέα μυστικά όπλα για τη γυναίκα που θέλει και χρειάζεται τα πάντα και ξέρει ότι μπορεί να τα έχει: FOREVER YOUTH LIBERATOR Y-SHAPE CONCENTRATE και CRÈME

Αντλώντας έμπνευση από τη γραμμή του εμβληματικού σμόκιν YSL, αυτοί οι νέοι φύλακες της επιδερμίδας αποκαθιστούν, σμιλεύουν και φωτίζουν το σαγηνευτικά θηλυκό ΣΧΗΜΑ Υ του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, για όλες τις σύγχρονες γυναίκες που λατρεύουν τη νεότητα.

Ανταποκρινόμενα στη σημερινή τάση του contouring και της σμίλευσης, τόσο το ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ όσο και η ΚΡΕΜΑ είναι προϊόντα περιποίησης που δημιουργήθηκαν έχοντας κατά νου όλες τις λάτρεις του μακιγιάζ.

Σμίλευση, σχήμα, σύσφιγξη και λάμψη!

Σβήνοντας το αποτύπωμα που αφήνει η ζωή στην επιδερμίδα σας, η YSL Beauté ανοίγει με τόλμη τον δρόμο προς μια νέα υπογραφή σε ΣΧΗΜΑ Υ, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι, όσο απαιτητική κι αν είναι η μέρα σας, το πρόσωπο, ο λαιμός και το ντεκολτέ σας δεν θα το μαρτυρήσουν ποτέ.

Ετοιμαστείτε να αναδείξετε το δικό σας τέλειο «Y» – το απόλυτο όπλο της αποπλάνησης.