falconfilmovenovinky/ Instagram
falconfilmovenovinky/ Instagram
25|03|2017 10:02
SHARE
FEELGOOD

Διαγωνισμός Bovary.gr: Κέρδισε τέλεια συλλεκτικά δώρα από τη νέα ταινία της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»


Μια «μαγική» νότα έρχεται να σας ανανεώσει τη φετινή άνοιξη!

Γυρνώντας το χρόνο πίσω στα παιδικά σας χρόνια, θα θυμηθείτε εκείνη την τρυφερή φωνή της γιαγιάς σας, που σας έβαζε στον κόσμο των παραμυθιών. Ενας κόσμος γεμάτος δημιουργικότητα, αγάπη και φαντασία, που ακόμα και σήμερα τον έχουμε ανάγκη.

Με αφορμή μια από τις πιο γνωστές και συμβολικές ιστορίες αγάπης, ένα από τα κλασικά παραμύθια που έχουν αγγίξει τις καρδιές όλων, την «Πεντάμορφη και το Τέρας», που κυκλοφορεί με μια εκθαμβωτική live-action υπερπαραγωγή από την Disney, η Feelgood σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε και πάλι κορίτσια, μέσα από τρία μοναδικά δώρα.

Ο διαγωνισμός

Συγκεκριμένα, μέσω του διαγωνισμού της Bovary.gr και της Feelgood μπορείτε να διεκδικήσετε 3 μπιζουτιέρες, 3 βιβλία (από τις εκδόσεις Μεταίχμιο) και 3 σετ βερνικιών νυχιών! Ολα τους φυσικά με θέμα τη μοναδική «Πεντάμορφη και το Τέρας». 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Bovary.gr στο Facebook και share την ανάρτηση.

Φορέστε τη μαγεία του παραμυθιού στα άκρα!

H Gelish και η Morgan Taylor συνεργάζονται ξανά με την Walt Disney και ζωντανεύουν ένα αγαπημένο παραμύθι στα νύχια σας.

Τέσσερις ονειρεμένες αποχρώσεις (The Last Petal, Plumette With Excitement, Potts Of Tea, and Enchanted Patina) έρχονται την Άνοιξη, να σας κάνουν μέρος της πιο ασυμβίβαστης και κλασσικής ιστορίας αγάπης όλων των εποχών! 

Οργανώστε τα κοσμήματα σας!

Φυλάξτε τα δαχτυλίδια, τα κολιέ και τα βραχιόλια σας στην πιο ρομαντική μπιζουτιέρα και διακοσμήστε την στο δωμάτιο σας. 

Διαβάστε ξανά την ιστορία της Πεντάμορφης!

Η Feelgood σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο δίνουν σε τρεις τυχερές το ομώνυμο βιβλίο της ταινίας, ένα δώρο για μικρές και μεγάλες πριγκίπισσες.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του πολυσχιδή Bill Condon (Όσκαρ Σεναρίου για το Gods and Monsters), που χορογραφεί ένα εντυπωσιακό θέαμα με την αίγλη της κορυφαίας ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1991, λαμπερούς πρωταγωνιστές και μαγική ατμόσφαιρα. Η Πεντάμορφη βρίσκει την τέλεια ενσάρκωση στην Emma Watson (Harry Potter), με ιδανικό ταίρι το Τέρας με την καρδιά ενός Πρίγκιπα, Dan Stevens (Downton Abbey), ενώ οι υπόλοιποι ρόλοι μοιράζονται στους κορυφαίους Kevin Kline, Ewan McGregor, Ian McKellen και Emma Thompson. Η σκηνογραφία και τα κοστούμια ζωντανεύουν επάξια τον θρυλικό κόσμο της πρώτης ταινίας, ενώ η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας απογειώνει την εικόνα, κατατάσσοντας την ταινία στα κλασικά αριστουργήματα του ονειρικού κόσμου της Disney.

Σύνοψη:

Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος (Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

Προβάλλεται τους κινηματογράφους από τη Feelgood

Με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D