Fiesta Carioca -25 χρόνια πάθους κρυμμένα σε ένα μπουκάλι αρώματος! | 0 bovary.gr
Fiesta Carioca -25 χρόνια πάθους κρυμμένα σε ένα μπουκάλι αρώματος! | 0 bovary.gr
ESCADA

Fiesta Carioca -25 χρόνια πάθους κρυμμένα σε ένα μπουκάλι αρώματος!


Κάθε καλοκαίρι και ένα άρωμα!

Πώς θα σας φαινόταν, αν η φετινή σας προσθήκη στην αγαπημένη σας συλλογή, σας ταξίδευε σε έναν ηλιόλουστο προορισμό και σας έκανε να αισθανθείτε το ζεστό, αισθησιακό συναίσθημα του καλοκαιριού, αμέσως μόλις αφαιρέσετε το καπάκι του αρώματος;

H νέα συλλεκτική αρωματική έκδοση της Escada για τον εορτασμό της 25ης επετείου των Summer Limited Edition αρωμάτων και το καλοκαίρι 2017, ESCADA FIESTA CARIOCA, είναι μια υπέροχη έκπληξη γεμάτη έντονα χρώματα και πάθος.

Εμπνευσμένο από τη Βραζιλιάνικη καριόκα, το μοναδικό ενθουσιασμό για τη ζωή και τους γεμάτους χρώμα εορτασμούς, το ESCADA Fiesta Carioca αναδύεται μέσα από τις φρουτώδεις, λουλουδάτες νότες του, που θυμίζουν ένα ατελείωτο καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο στενούς φίλους και διασκέδαση. Ένας φόρος τιμής στην ιδιαίτερη κληρονομιά του οίκου μόδας ESCADA και σε μία από τις πιο επιτυχημένες καλοκαιρινές σειρές αρωμάτων του, αυτό το επετειακό Summer Limited Edition άρωμα αντιπροσωπεύει τη χαρά της ζωής. 

Το ESCADA Fiesta Carioca αρχικά αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις σας με μια πολυτελή αρμονία από Βραζιλιάνικα Φρούτα του Πάθους σε συνδυασμό με νότες από χυμώδη Ευρωπαϊκά κόκκινα βατόμουρα, ένα χαρακτηριστικό από τις Γερμανικές ρίζες του οίκου. Αυτό το πάθος συνεχίζει να σαγηνεύει με μια ζωηρή νότα καρδιάς από Φρούτα του Πάθους που αναμειγνύονται με άνθη πορτοκαλιού για ζεστασιά, θυμίζοντας ένα καλοκαιρινό φιλί του ήλιου στην επιδερμίδα. Το μαγευτικό φρουτώδες-λουλουδάτο άρωμα ολοκληρώνεται με μία σαγηνευτική βάση από musk και ξύλο κέδρου, προσδίδοντας τον ακαταμάχητο αισθησιασμό για τον οποίο φημίζεται η γυναίκα ESCADA

Η γιορτή αρχίζει τη στιγμή που αγγίζετε το μπουκάλι. Το εμβληματικό του σχήμα διακοσμείται πολύχρωμα με μια τροπική εικόνα από πράσινα φύλλα και γεμάτες ζωντάνια ροδαλές αποχρώσεις. Διακοσμημένο με φωτεινά, πολύχρωμα φρούτα του πάθους και πασσιφλόρα, το μπουκάλι αποκαλύπτει το έντονο πάθος που κρύβεται μέσα σε αυτό.

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός αναδεικνύει το πολυαγαπημένο κορίτσι της ESCADA Fiesta Carioca girl και τις φίλες της καθώς απολαμβάνουν το καλοκαίρι και τη φιλία τους. «Το μεταδοτικό πνεύμα της γυναίκας ESCADA είναι πραγματικά χαρισματικό. Είναι η ψυχή του πάρτι με χαρούμενη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και θετική στάση», δήλωσε σχετικά η creative illustrator, Inslee Fariss. «Αυτό το άρωμα είναι μια γιορτή, όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά και για τα 25 χρόνια της συλλογής αρωμάτων Summer Limited Edition της ESCADA. Γι’ αυτό το λόγο ήταν πολύ σημαντικό για μένα η εικόνα του να αντικατοπτρίζει την ενέργεια και την επιτυχία της μάρκας.»

Απελευθερώστε το πάθος σας με το Fiesta Carioca – ένα εορταστικό άρωμα που εκπροσωπεί 25 χρόνια πάθους, καλοκαιρινής διασκέδασης και αγκαλιάζει τις χαρές της ζωής!

#ESCADAFIESTACARIOCA