Κάναμε Microblading με την Χαρά Κόλλια -Τέλεια φρύδια με μια πρωτοποριακή μέθοδο [εικόνες και βίντεο] | 0 bovary.gr
Κάναμε Microblading με την Χαρά Κόλλια -Τέλεια φρύδια με μια πρωτοποριακή μέθοδο [εικόνες και βίντεο] | 0 bovary.gr
MICROBLANDING

Κάναμε Microblading με την Χαρά Κόλλια -Τέλεια φρύδια με μια πρωτοποριακή μέθοδο [εικόνες και βίντεο]


Η αγαπημένη Eyebrows & Make up Artist των επωνύμων (και όχι μόνο) φιλοξένησε την Bovary στο προσωπικό της στούντιο.

Βρίσκομαι στο L.A. Eyebrows & Makeup στην Αργυρούπολη. Στην οδό 28ης Οκτωβρίου 46 το στούντιο ομορφιάς της Χαράς Κόλλια θυμίζει κάτι από Χόλιγουντ και Λος Αντζελες. Ενας χώρος φιλόξενος, με μοντέρνα αισθητική. Ο επιβλητικός καθρέφτης με φώτα παραπέμπει σε καμαρίνι, ενώ γύρω γύρω τα κρεμασμένα κάδρα με quotes, υπενθυμίζουν τη σημασία των καλοσχηματισμένων φρυδιών, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά ένα από αυτά «αν δεν έχεις φρύδια, δεν έχεις πρόσωπο!».

Το L.A. Eyebrows & Makeup έχει γίνει «στέκι» γυναικών από όλη την Ελλάδα, που αγαπούν την εικόνα τους και κλείνουν κάθε μήνα το ραντεβού τους για να αποκτήσουν τα πιο τέλεια φρύδια.

Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης

Η όμορφη και ταλαντούχα Χαρά,  ασχολείται επαγγελματικά με την ομορφιά του προσώπου από τα 17 της χρόνια. Μετά από τις σπουδές της στην Ελλάδα ως Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά ως το "AWARDS STUDIO" στο Λος Αντζελες για να πάρει το μεταπτυχιακό της δίπλωμα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής εξειδικευμένη σε Media & Fashion Makeup.

Η επόμενη στάση της είναι το Σικάγο, όπου κάνει τα πρώτα της βήματα στην βιομηχανία της μόδας και πραγματοποιεί την πρώτη της δουλειά πίσω από τα φλας και τις κάμερες. Εκεί αναλαμβάνει όλο το σόου «Bebe Spring & Summer Collection 2004» ως Leader Makeup Artist για τα "Bebe stores" του Σικάγου. Ως αποτέλεσμα, η μια δουλειά φέρνει την άλλη και μετά από ενάμιση χρόνο στις ΗΠΑ αποφασίζει να γυρίσει Ελλάδα με μια βαλίτσα γεμάτη γνώσεις, καινούριες ιδέες και πολλά makeup tricks για όλες εσάς, που την εμπιστεύεστε.

Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης

Η Χαρά εξειδικεύεται στο Waxing (σχηματισμός φρυδιών μόνο με κερί διάρκειας 3-4 εβδομάδων), στο Tinting (ημιμόνιμη βαφή διάρκειας 3-4 εβδομάδων), στα Bridal Brows (σχήμα-χρώμα-βαφή-τριχάκια, ότι χρειάζεται για να είναι τα φρύδια τέλεια την  πιο λαμπερή μέρα της ζωής σας) και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Bovary, θεωρητικά και πρακτικά, την τεχνική του Microblading!

Τι ακριβώς είναι αυτή η μέθοδος σχεδιασμού φρυδιών;

Πρόκειται για μια ιαπωνική μέθοδο βαφής που γίνεται με το χέρι για ακόμα καλύτερα και πιο φυσικά σχέδια φρυδιών. Οι χρωστικές ουσίες τοποθετούνται στο δέρμα με το χέρι χρησιμοποιώντας ένα λεπιδάκι το οποίο αποτελείται από πολύ λεπτές βελόνες.

Με απαλή πίεση γλιστράει πάνω στο δέρμα αποθηκεύοντας τις χρωστικές ουσίες στην επιδερμίδα σχηματίζοντας μια λεπτή γραμμή. Οι γραμμές είναι τόσο λεπτές, ώστε το σχεδιασμένο φρύδι διακρίνεται δύσκολα από το πραγματικό.

Το Miroblading απευθύνεται σε όλες εσάς που είστε δυσαρεστημένες με το σχήμα των φρυδιών σας , αλλά και την πυκνότητα τους ή έχετε χάσει τρίχες λόγω ασθένειας.

Φυσικά ήμουν εκεί για να το δοκιμάσω, αν και ομολογώ ότι όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια της Χαράς το σχήμα των φρυδιών μου ήταν έτσι κι αλλιώς υπέροχο!

Η Χαρά απολύμανε την περιοχή των φρυδιών, προτού τους δώσει σχήμα και τα καθαρίσει με την τεχνική του Waxing. Επειτα, πήρε το ειδικό εργαλείο (σαν μοιρογνωμόνιο), μέτρησε τις σωστές αποστάσεις ανάμεσα στα φρύδια και οριοθέτησε την περιοχή στην οποία επρόκειτο να εφαρμόσει την ιαπωνική μέθοδο Microblading, σημαδεύοντας την με ένα μολύβι.

Μας εξήγησε, ότι το λεπιδάκι με τις πολύ λεπτές βελόνες ανοίγεται κάθε φορά μπροστά στη γυναίκα που έχει κλείσει ραντεβού για Microblading και προορίζεται για μια μόνο χρήση. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε ακριβώς πως μοιάζει.

Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης

Από την θεωρία στην...πράξη- Η μεγάλη μου θυσία για όλες εσάς!

Ξαπλώνω στο κρεβάτι και η Χαρά Κόλλια είναι έτοιμη να εφαρμόσει την τεχνική του Microblading επάνω μου. Κάπου εδώ με διαπερνάει ένα ρίγος, γιατί όπως και να το κάνουμε, η ιδέα και μόνο της λεπίδας είναι τρομακτική. Παρόλα αυτά, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο πόνος είναι μικρός, καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν ή φαντάζεστε κι εσείς.

Βίντεο:

 

 

Αφού χαράξει τα σημεία που έχει ορίσει, η Χαρά αφήνει τη βαφή στα φρύδια να δράσει για λίγα λεπτά κι έπειτα, απομακρύνει την περίσσια ποσότητα, καθαρίζοντας καλά την περιοχή.

Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης
Πάνος Μάλλιαρης

Σηκώνομαι και με προτρέπει να κοιτάξω τα φρύδια μου στον καθρέφτη. Η λέξη «εξαιρετικά» είναι λίγη για να περιγράψει το αποτέλεσμα και τον ενθουσιασμό που μου έχει προκαλέσει. Την επόμενη ημέρα ήμουν έτοιμη για έξοδο, με τα πιο τέλεια φρύδια ever!

Τα φρύδια μου είναι γεμάτα, πλούσια, καλοσχηματισμένα και άκρως φυσικά. Δεν μπορώ να διακρίνω καμία γραμμή τύπου τατουάζ που θα ήταν κατά τη γνώμη μου πολύ αντιαισθητική επάνω στο πρόσωπο. Αντιθέτως, η τεχνική ούτε που ξεχωρίζει!

Ως προς τη διάρκεια του Microblading;

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος κρατάει από ενάμιση μέχρι τρία χρόνια. Για να κρατήσει περισσότερο καιρό θα πρέπει στις τέσσερις εβδομάδες να κάνω το επαναληπτικό.

Φυσικά, δεν παρέλειψα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω μετά την εφαρμογή της τεχνικής κι έμαθα, ότι δεν πρέπει να εκτεθώ στον ήλιο, να κάνω σάουνα ή να μπω σε πισίνα. Πρέπει να αποφύγω το peeling για δύο βδομάδες στην περιοχή που έχω κάνει Microblading, καθώς επίσης να μην ξύνω την επουλωμένη περιοχή. Σημαντικότερο όλων είναι να ενυδατώνω συνέχεια τα φρύδια μου.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται η τεχνική;

Δεν επιτρέπεται σε περιοχές με αλλοίωση δέρματος, σε εγκυμοσύνη, σε δέρματα με αλλεργίες, καρκινώματα, κονδυλώματα, έρπης, λειχήνες, λεύκη, ψωρίαση, χηλοειδή, σε περιπτώσεις με καρδιακή νόσο, βηματοδότες, άτομα που κάνουνε λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων και λήψη κορτιζόνης.

Αφού φωτογραφηθήκαμε με τα νέα και τέλεια φρύδια μου, δώσαμε μεγάλο φιλί και ανανεώσαμε το ραντεβού μου. Η Χαρά Κόλλια σας περιμένει στο L.A. Eyebrows & Makeup για να σας φτιάξει την εικόνα και τη διάθεση!

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 46,Αργυρούπολη

www.harakollia.gr