shutterstock
shutterstock
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

7 προϊόντα ενυδάτωσης με υπέροχο άρωμα και ανάλαφρη σύνθεση για όλες τις ώρες της ημέρας


Καλοκαίρι σημαίνει ανθισμένες γαρδένιες και γιασεμιά, άρωμα εξωτικό όπως αυτό της καρύδας και του μάνγκο, αίσθηση φρεσκάδας σαν το άγγιγμα του καθαρού αέρα!

Ακόμη κι αν βρισκόμαστε λίγο διάστημα μακριά από αυτή την εποχή, οι εταιρείες καλλυντικών έχουν φροντίσει να το φέρουν από νωρίς κοντά μας μέσα από τα προϊόντα τους, που ξεχωρίζουν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, την ανάλαφρη υφή τους που είναι ιδανική ώστε να τα φορέσετε μετά το μπάνιο ή το ντους και τη μεθυστική τους μυρωδιά, που υπόσχεται να σας κάνει να «κολλήσετε» μαζί τους.

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, βάλτε το στο νεσεσέρ σας και θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Body Lotion Moisture Activating -Agema

Ενυδατική λοσιόν σώματος, με λεπτόρρευστη υφή, από 100% φυσικά συστατικά. Eμπεριέχει το αρχέγονο-ενεργειακό “Body Elixir” της AGEMA και ενεργοποιεί τους ενυδατικούς παράγοντες της επιδερμίδας. Απορροφάται ολοκληρωτικά και δίνει αίσθηση πληρότητας. Λειαίνει και δίνει συμπαγή καθαρή εικόνα στο δέρμα, που παραμένει βελούδινο για ώρες και αποκτά μια τέλεια διακριτική μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας.

agema.gr
agema.gr

Caring Lavender -Apivita

Ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα σώματος με ελληνικό εκχύλισμα λεβάντας, που χαρίζει υπέροχο άρωμα στην επιδερμίδα με μεγάλη διάρκεια. Περιέχει κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ, έλαιο αμυγδάλου και ελληνικό ελαιόλαδο που θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα. Με το πατενταρισμένο έγχυμα από 3 ειδή σιδερίτη και βιταμίνη E που παρέχουν ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία. Απλώστε την στο σώμα σας μετά το μπάνιο, κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί καλά κι επαναλάβετε όταν χρειαστεί.

apivita.com
apivita.com

Coco and Sandalwood Nourishing Body Lotion -Molton Brown

Ωρα για ταξίδι στα νησιά! Φορέστε στην επιδερμίδα σας μια λοσιόν που την αφήνει αψεγάδιαστη, απαλή και την καταπραϋνει, ενώ της χαρίζει ένα φανταστικό άρωμα χάρη στην καρύδα από τις Φιλιππίνες, το μέλι, το γιασεμί και το σανταλόξυλο. Τα έλαια από την καρύδα βοηθούν στην τόνωση του δέρματος και το μέλι με τη σειρά του «κλειδώνει» την υγρασία.

moltonbrown.com
moltonbrown.com

White Musk Smoky Rose Body Lotion -The Bodyshop

Μία ελαφριά κρέμα σώματος με άρωμα White Musk Smoky Rose, ένα μίγμα από musk χωρίς βαναυσότητα σε ζώα, άνθος tobacco και νότες από black smoky rose, που κάνει την επιδερμίδα σας μεταξένια και απαλή. Απλώστε κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα μετά το μπάνιο ή το ντους και αφήστε να απορροφηθεί προτού ντυθείτε. 

thebodyshop.gr
thebodyshop.gr

Γαλάκτωμα Σώματος Γιασεμί -Korres

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο, ενεργή αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της, αλλά και με ένα άκρως μεθυστικό άρωμα από άνθη γιασεμιού. Ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

gr.korres.com
gr.korres.com

Tease Flower Fragrance Lotion -Victoria Secret

Το όνομα της Victoria Secret είναι αναμφίβολα συνδεδεμένο με τον ήλιο, τη θάλασσα, τα λουλούδια και τα φρούτα. Ενα από τα καινούρια προϊόντα που ξεχωρίσαμε είναι το Tease Flower Fragrance Lotion, μια ακαταμάχητα ελαφριά λοσιόν σώματος, με φρέσκο, λουλουδένιο άρωμα που σαγηνεύει!

victoriassecret.com
victoriassecret.com

Velvety Body Cream Monoi Oil & Mango Butter -Hey Poa

Μια βελούδινη, ενυδατική κρέμα σώματος με Monoi και βούτυρο από μάνγκο, που αφήνει το δέρμα λείο, όμορφο, απαλό, ενυδατωμένο, ενώ του χαρίζει ένα ιριδίζον αποτέλεσμα και μεθυστικό άρωμα. Μια ανάσα εξωτισμού!

heipoa.gr
heipoa.gr