VOLUPTÉ TINT-IN-BALM – Ενα υπέροχο φιλί χρώματος & φροντίδας | 0 bovary.gr
VOLUPTÉ TINT-IN-BALM – Ενα υπέροχο φιλί χρώματος & φροντίδας | 0 bovary.gr
YSL BEAUTE

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM – Ενα υπέροχο φιλί χρώματος & φροντίδας


Το 2017, η YSL Beauté ενισχύει την παιχνιδιάρικη διάθεση των μοντέρνων γυναικών που αγαπούν το μακιγιάζ με μια πρωτοποριακή, υβριδική σύνθεση που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του εμβληματικού VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.

Δύο συνθέσεις, διπλό όφελος. Με το νέο VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, το ζωηρό, λαμπερό χρώμα συνωμοτεί με τη βελούδινη, θρεπτική περιποίηση για να φέρει στα χείλη σας ένα αέρινο φιλί με μια πινελιά χρώματος. Χάρη στη μοναδική, διπλή σύνθεσή του, προσφέρει διπλάσια οφέλη και ένα ασύγκριτο φινίρισμα στα χείλη.

Το εξωτερικό περίβλημα προσφέρει αμέσως λαμπερό, πλούσιο χρώμα με ζωηρό και συνάμα διάφανο αποτέλεσμα. Ο πυρήνας, σε σχήμα χειλιών, εμπεριέχει τη νέα, διπλή τεχνολογία “back injection”. Δύο συνθέσεις με δύο διαφορετικές υφές εμπλουτίζουν το balm προσφέροντας διπλή αποτελεσματικότητα και ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα με την υπογραφή YSL Beauté.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ

ΧΡΩΜΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ

Άτακτη, πονηρή, ατίθαση, απρόβλεπτη. Η σημερινή γυναίκα μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, αλλά η YSL Beauté ξέρει ότι διοχετεύει όλη τη δύναμή της μέσα από την ανυπότακτη γοητεία της.

Το 2017, η YSL Beauté ενισχύει την παιχνιδιάρικη διάθεση των μοντέρνων γυναικών που αγαπούν το μακιγιάζ με μια πρωτοποριακή, υβριδική σύνθεση που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του εμβληματικού VOLUPTÉ TINT-IN-OIL.

Δύο συνθέσεις· διπλό όφελος. Με το νέο VOLUPTÉ TINT-IN-BALM, το ζωηρό, λαμπερό χρώμα συνωμοτεί με τη βελούδινη, θρεπτική περιποίηση για να φέρει στα χείλη σας ένα αέρινο φιλί με μια πινελιά χρώματος.

Αφήστε, λοιπόν, τον καθρέφτη και τη χρονοβόρο φροντίδα των χειλιών σας. Για όλες τις παιχνιδιάρες λάτρεις του balm που δεν σταματούν ποτέ να κινούνται, το VOLUPTÉ TINT-IN-BALM είναι ένα εθιστικό, εξαιρετικά εύχρηστο προϊόν που θα χαρίσει αστραπιαία στα χείλη σας λαμπερό χρώμα και φροντίδα που διαρκεί.

Ετοιμαστείτε για ένα balm πέρα από τα συνηθισμένα, που θα αναδείξει τον καλύτερο εαυτό σας.

ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

Η ΔΙΠΛΗ, ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η οικογένεια VOLUPTÉ δεν αρκείται στο ένα, γιατί ξέρει ότι τα δύο είναι ακόμη καλύτερα. Συνδυάζοντας τη θρεπτική φροντίδα ενός balm με το ζωηρό, λαμπερό χρώμα, το νέο VOLUPTÉ TINT-IN-BALM θα λάμψει σαν αστέρι στον ουρανό του μακιγιάζ.

Το εξωτερικό περίβλημα προσφέρει αμέσως λαμπερό, πλούσιο χρώμα με ζωηρό και συνάμα διάφανο αποτέλεσμα.

Ο πυρήνας, σε σχήμα χειλιών, εμπεριέχει τη νέα, διπλή τεχνολογία “back injection”. Δύο συνθέσεις με δύο διαφορετικές υφές εμπλουτίζουν το balm προσφέροντας διπλή αποτελεσματικότητα και ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα με την υπογραφή YSL Beauté.

Πανεύκολο και αστραπιαίο. Το VOLUPTÉ TINT-IN-BALM αφήνει μια πινελιά χρώματος και λάμψης στα χείλη, κάνοντάς τα τόσο αισθησιακά όσο και ένα απαλό δάγκωμα. Εθιστικό, σαγηνευτικό, σίγουρα θα γίνει η καινούρια σας εμμονή – όσο βάζετε και ξαναβάζετε, τόσο πιο έντονο γίνεται το υπέροχο χρωματικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Μέρα με τη μέρα, η θρεπτική του σύνθεση, που κυριολεκτικά λιώνει στα χείλη, θα σας προσφέρει βελούδινη φροντίδα.

Έρχεται, μάλιστα, με ένα ζευγάρι χείλη ζωγραφισμένα στο κέντρο. Ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο, στην καρδιά του κόσμου της Yves Saint Laurent, που συμβολίζει την υπογραφή της οικογένειας VOLUPTÉ.

ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ – ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ

Ενα χρωματιστό φιλί – ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Φωτεινό χρώμα και θρεπτική φροντίδα που θα απελευθερώσουν τον πραγματικό σας εαυτό – όσο άτακτη κι αν αισθάνεστε.

Η μοναδική, υβριδική σύνθεση 2 σε 1 φλερτάρει αισθησιακά με τα χείλη σας για να εκφράσει την ιδιαίτερη, ξεχωριστή προσωπικότητά σας.

Σχεδιασμένο ειδικά για όλες τις γυναίκες που αγαπούν το χρώμα, τη δημιουργικότητα και τον αυθορμητισμό στο στιλ τους, το VOLUPTÉ TINT-IN-BALM είναι διαθέσιμο σε τρεις απρόβλεπτες χρωματικές γκάμες που θα ανεβάσουν τους τόνους και θα αναδείξουν το άγριο θηλυκό που κρύβετε μέσα σας. Όλες κρύβονται μέσα σε μια λευκόχρυση συσκευασία – ένας εξαιρετικά κομψός συνένοχος στο έγκλημα.

ME BUT FLIRTIER

Όσο ντροπαλή κι αν φαίνεται, στην πραγματικότητα είναι κάθε άλλο παρά αθώα. Είναι πραγματικά αδύνατον να αντισταθεί στον τρομερό αυτόν πειρασμό – τόσο εύχρηστο, με συστατικά που γλιστρούν ανάλαφρα στα χείλη για να τα κάνουν πιο λαμπερά και να αναδείξουν τον τολμηρό εαυτό της.

N° 1 Dream Me Nude – ένα υπέροχο ουδέτερο χρώμα, ιδανικό για κάθε στιλ

N° 2 Tease Me Pink – ένα γοητευτικό ροζ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα

N° 3 Call Me Rose – ναι στο nude, ναι στο φυσικό

N° 7 Flirt Me Coral – ένα παιχνιδιάρικο και προκλητικό ροδακινί

ME BUT SEXIER

Ολοζώντανες αποχρώσεις που διεγείρουν όλα τα πάθη. Για τη γυναίκα που θέλει να είναι απόλυτα ελκυστική, τέσσερα υπέροχα φιλιά γεμάτα χρώμα.

N° 8 Catch Me Orange – κεχριμπαρένια γοητεία

N° 9 Tempt Me Pink – ανεβάστε τη θερμοκρασία με το απόλυτο ροζ

N° 10 Seduce Me Pink – αναδείξτε τη σειρήνα που κρύβετε μέσα σας

N° 11 Play Me Fuchsia – σφραγίστε με ένα κερασί φιλί

ME BUT HOTTER

Τολμηρές, έντονες αποχρώσεις που θα τονώσουν τον σέξι αυθορμητισμό σας και την ενστικτώδη αγάπη σας για τη διασκέδαση. Αυτή η τετραμελής οικογένεια εξερευνά τον πιο φλογερό εαυτό σας και απογειώνει τη δύναμή σας να σαγηνεύετε.

N° 4 Desire Me Pink – ακαταμάχητο, ζουμερό καρπουζί

N° 5 Dare Me Plum – ματζέντα που μαγνητίζει

N° 6 Touch Me Red – προκλητικό πορφυρό

N° 12 Try Me Berry – ανάψτε φωτιές με ένα καυτό ροζ

Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ VOLUPTÉ TINT-IN-BALM

Νέα, δροσερή, τολμηρή – ένα αντισυμβατικό, rock κορίτσι άξιο θαυμασμού. Η YSL Beauté παρουσιάζει το μοντέλο Staz Lindes από το Λος Άντζελες, την ενσάρκωση της ατρόμητης επαναστατικότητας και της αβίαστης, πολύπλευρης ομορφιάς, σαν το νέο πρόσωπο για το μακιγιάζ της.

Θρασύς, ανέμελη και ανεπιτήδευτα σέξι, πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική εκστρατεία του VOLUPTÉ TINT-IN-BALM συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό rock στιλ της με τη λαμπερή περιποίηση και το υπέροχο χρώμα για ένα look πραγματικά μοναδικό.

Καθόλου αθώα. Απλώς εσείς –ο καλύτερος εαυτός σας!