Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Εθνικός Τελικός του Young Business Talents 2016-17 | 0 bovary.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Εθνικός Τελικός του Young Business Talents 2016-17 | 0 bovary.gr
NIVEA

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Εθνικός Τελικός του Young Business Talents 2016-17


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός Young Business Talents 2016-2017, το Σάββατο 22 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος Pierce College, σε διοργάνωση της NIVEA. Με το πέρας του διαγωνισμού, η ομάδα KERAYNOI από το 2ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών ξεχώρισε και στέφθηκε νικήτρια, διεκδικώντας έτσι μια θέση στον επικείμενο Ευρωπαϊκό τελικό.

Η NIVEA για ακόμα μια χρονιά, διοργάνωσε με επιτυχία τον καινοτόμο διαγωνισμό Επιχειρηματικού Προσομοιωτή, όπου μαθητές Λυκείων κι Επαγγελματικών Κέντρων Εκπαίδευσης από κάθε γωνιά της Ελλάδας διαγωνίστηκαν στη λήψη αποφάσεων, που άπτονται ζητημάτων Παραγωγής, Χρηματοδότησης, Marketing και Ανθρώπινου Δυναμικού, στην δική τους εικονική επιχείρηση. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο της διοίκησης επιχειρήσεων λαμβάνοντας πολύτιμη γνώση, που θα γίνει το εφόδιο τους για ένα δημιουργικό και δυναμικό μέλλον. Φέτος, 2.500 μαθητές από όλη την Ελλάδα, χωρισμένοι σε 795 ομάδες-εταιρίες των 3-4 ατόμων, συναγωνίστηκαν στην εικονική επιχειρηματική «αρένα», με φρέσκιες ιδέες που αποτελούν πυξίδα κι ελπίδα για το μέλλον.

Οι 75 ομάδες που ξεχώρισαν, αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του ελληνικού τελικού, και αφού κρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους με βάση την κερδοφορία της επιχείρησής τους, οι 20 κορυφαίες ομάδες έλαβαν ως έπαθλο συμβολικά χρηματικά βραβεία.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο κος Θεόδωρος Πουλόπουλος, Country Manager της Beiersdorf Hellas χαιρέτησε τους μαθητές κι εξήρε την προσπάθειά τους αυτή δηλώνοντας:

«Κάθε χρόνο, όλοι εμείς στη NIVEA είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της διοργάνωσης, που προάγει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων. Η συμμετοχή και η αποδοχή του διαγωνισμού Young Business Talents από τους νέους μας είναι για εμάς η πιο τρανή απόδειξη ότι πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε δράσεις που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωση και τη συνεχή εκπαίδευση των νέων,προσφέροντάς τους τα εφόδια για ένα φωτεινό και δημιουργικό μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμό και καλή επιτυχία στους νικητές μας στην εκτός συνόρων αρένα.»

Η NIVEA εστιάζει την κοινωνική της δέσμευση ειδικά στην φροντίδα των οικογενειών. Αυτό μεταφράζεται στην υπεύθυνη φιλοδοξία να συμβάλει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των νεότερων μελών της: των παιδιών και των ανηλίκων. Η αξιοποίηση της μάθησης και της εκπαίδευσης σαν πεδίο για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους, επιτρέπει ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Για όλους αυτούς τους λόγους, η NIVEA συμμετέχει σαν διοργανωτής σε αυτόν τον πολύ ενδιαφέροντα Διαγωνισμό από την πρώτη του κιόλας έκδοση, ενισχύοντας το ταλέντο των νέων μας και υποστηρίζοντας αυτό το είδος εκπαιδευτικών προγραμμάτων.