SYNCHRO SKIN GLOW Luminizing Liquid Foundation -Η Shiseido χαρίζει στην επιδερμίδα σας την απόλυτη φωτεινότητα! | 0 bovary.gr
SYNCHRO SKIN GLOW Luminizing Liquid Foundation -Η Shiseido χαρίζει στην επιδερμίδα σας την απόλυτη φωτεινότητα! | 0 bovary.gr
SHISEIDO

SYNCHRO SKIN GLOW Luminizing Liquid Foundation -Η Shiseido χαρίζει στην επιδερμίδα σας την απόλυτη φωτεινότητα!


Το νέο Synchro Skin Glow Foundation της Shiseido ενώνεται με την συλλογή Synchro Skin Series για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Φωτεινό foundation που συγχρονίζεται με την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μία υγιή φωτεινή λάμψη και έντονη ενυδάτωση.

Η Shiseido δημιούργησε το Synchro Skin Glow – το πιο νέο προϊόν στη συλλογή Synchro Skin. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος και το χρώμα, συμβάλλει στο να πετύχει κάθε γυναίκα τη λαμπερή επιδερμίδα των ονείρων της και χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τον κόσμο.

Το Synchro Skin Glow είναι ένα έξυπνο, φωτεινό foundation που διαχέει έντονη ενυδάτωση και συγχρονίζεται με την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια υγιή λάμψη. Παράλληλα προσαρμόζεται σε κάθε πρόσωπο και κάθε χρωματικό τόνο και συνεργάζεται με τις ιδιότητες της επιδερμίδας ομορφαίνοντας την υγιή εμφάνισή της και διατηρώντας την υγρασία της.

Προσφέρει 8 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης και διατηρεί πλήρως την ενυδατωμένη εμφάνιση και αίσθηση όλη μέρα.  

Ο συγχρονισμός του νερού, με τα έλαια και το φως δημιουργούν μια υπέροχη λαμπερή εμφάνιση!

Απόλυτη Φωτεινότητα της Επιδερμίδας με την Τεχνολογία Responsive Sensory

Η Shiseido γνωρίζει ότι μια υγιής εμφάνιση και μια λαμπερή επιδερμίδα που διαρκούν όλη μέρα, δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν. Σχεδιασμένο με τη «Responsive Sensory Technology» για να προσαρμόζεται σε κάθε ξεχωριστό τύπο δέρματος και κάθε ξεχωριστή κατάσταση, το Synchro Skin Glow συμβάλλει στην επίτευξη μιας πιο ζωηρής, όμορφης επιδερμίδας με λάμψη και ενυδάτωση.

Τρόπος χρήσης:

Ανακινήστε καλά και χρησιμοποιήστε μετά την περιποίηση της επιδερμίδας, απλώνοντας ομοιόμορφα από το κέντρο του προσώπου με κατεύθυνση προς τα έξω. Προσαρμόστε την κάλυψη που επιθυμείτε με επιπρόσθετη εφαρμογή προϊόντος.

*Στην Ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμες μόνο οι 10 αποχρώσεις