Ma Vie Florale -Μπουκέτο λουλουδιών κλεισμένο σε ένα άρωμα! | 0 bovary.gr
Ma Vie Florale -Μπουκέτο λουλουδιών κλεισμένο σε ένα άρωμα! | 0 bovary.gr
HUGO BOSS

Ma Vie Florale -Μπουκέτο λουλουδιών κλεισμένο σε ένα άρωμα!


Ανθίζοντας μέσα στην εμβληματική σειρά αρωμάτων BOSS MA VIE, το BOSS MA VIE FLORALE είναι το νέο λουλουδάτο γυναικείο άρωμα από τον οίκο BOSS Parfums.

Το άρωμα τιμά όλες τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη μοντέρνα γυναίκα, αναμειγνύοντάς τες με ένα εορταστικό σύμβολο, ένα μπουκέτο λουλούδια.

Το λανσάρισμα του BOSS MA VIE FLORALE ολοκληρώνει την τριάδα αρωμάτων, που είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της μοντέρνας γυναίκας, ακολουθώντας τα επιτυχημένα λανσαρίσματα των BOSS VA VIE POUR FEMME και BOSS MA VIE INTENSE. Αυτό το φρέσκο και απολαυστικό άρωμα καλεί κάθε γυναίκα να χαλαρώσει τους ξέφρενους ρυθμούς της και να αφιερώσει πολύτιμο χρόνο για να απολαύσει κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

Το BOSS MA VIE FLORALE ξεκινάει με νότες κορυφής από Cactus Blossom, ενσωματώνοντας τη δύναμη της θηλυκότητας και το αίσθημα ανεξαρτησίας που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει μια παύση από την καθημερινότητά της.

Η φυσική πολυτέλεια του Cactus Blossom εκτοξεύεται στην καρδιά του αρώματος μέσα από δύο τολμηρά εμβλήματα της αρωματοποιίας: το αραβικό γιασεμί (Jasmine Sambac) και το τριαντάφυλλο Rose Absolute. Δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό από ένα μπουκέτο με πανέμορφα λουλούδια, τα συστατικά του συμβολίζουν την ανάγκη κάθε γυναίκας να κάνει ένα βήμα πίσω και να απολαύσει κάθε ξεχωριστή περίσταση.

Το λουλουδάτο και πλούσιο άρωμα από τις νότες του ισορροπεί υπέροχα με το ροζ-λευκό μπουκέτο λουλουδιών του πρώτου αρώματος της σειράς BOSS MA VIE. Μια απαλή συγχορδία από ροζ φρέζια και πέταλα γιασεμιού αναμιγνύεται με μια διακριτική συμφωνία από μπουμπούκι τριαντάφυλλου, συνθέτοντας μια ανθοδέσμη με έντονο άρωμα.

Εμπνέοντας τη γυναίκα BOSS να χαρίσει χρόνο στον εαυτό της, οι ζεστές νότες βάσης από ξύλο κέδρου Cedarwood ενισχύονται από κεχριμπάρι και συμπληρώνονται από το ξυλώδες άρωμα του σριλανκέζικου σανταλόξυλου, προκειμένου να δώσουν έμφαση στον εξαιρετικό λουλουδάτο χαρακτήρα του αρώματος και να δημιουργήσουν την πλήρη εικόνα μίας κομψής άνθισης.

Το BOSS MA VIE FLORALE παρουσιάζεται σε ένα ροζ μπουκάλι κλεισμένο με κρυστάλλινο καπάκι, το οποίο αντιπροσωπεύει την ξεχωριστή στάση της γυναίκας BOSS ενώ η ασημί φάσα γύρω από το μπουκάλι χαρίζει στο άρωμα την τελική του θηλυκή πινελιά.