pr.chanel.com
pr.chanel.com
CHANEL

«Les Indispensables de l'ete» -H νέα, απαραίτητη καλοκαιρινή συλλογή της Chanel


Την πιο κατάλληλη στιγμή, την εποχή που αγκαλιάζουμε την άνοιξη και περιμένουμε με χαρά το καλοκαίρι, η Chanel λανσάρει την επόμενη αγορά μας, τη νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ «Les Indispensables de L'Été Cruise 2017» που θα μας γίνει τόσο απαραίτητη, όσο και η διάθεση για ανανέωση.

Η συλλογή «Les Indispensables de L'Été Cruise 2017» της CHANEL, δημιουργήθηκε από την Lucia Pica (η πρώτη της Cruise Collection) και εμπνέεται από την Mademoiselle και την αγάπη της για τις αποχρώσεις εκείνες που κάνουν το δέρμα να μοιάζει σαν να το έχει μόλις «φιλήσει» ο ήλιος.

Μια υπέροχη συλλογή, με προϊόντα για το μακιγιάζ του προσώπου, αλλά και το μανικιούρ (4 αποχρώσεις :Le Vernis Longue Tenue Sargasso, Coquillage, Coralium, Sea Whip) , που χαρακτηρίζονται για το λαμπερό τους φινίρισμα και την ελαφριά τους σύνθεση.

Τα χρώματα εμπνέονται από τα φυσικά τοπία και δημιουργούν το εφέ ενός μαυρισμένου δέρματος. Οι γήινοι τόνοι αποκτούν μοντέρνο και σύγχρονο χαρακτήρα. Τα peachy nudes συνδυάζονται με το βαθύ μπρονζέ, το γυαλιστερό κοραλί, το ντελικάτο γκρι-μπλε και χαρίζουν ένα αποτέλεσμα αισθησιακό μα άκρως φυσικό, ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα!

Η συλλογή «Les Indispensables de L'Été Cruise 2017» κλείνει μέσα της τη ζεστασιά και την ομορφιά ενός καλοκαιριού που φέρει την υπογραφή της Chanel. Ενας φόρος τιμής στην ιδρύτρια του Οίκου, Gabrielle Chanel, από τη Lucia Pica που είναι γνωστή για την καλλιτεχνική και έξυπνη προσέγγιση της ομορφιάς.

Θέλησε μέσα από αυτή τη συλλογή να διατηρήσει την αίσθηση της ελευθερίας, όπως αυτή που υπάρχει στη φύση, προκειμένου τα προϊόντα να δίνουν την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα, να αποκτά ένα λαμπερό και φυσικό καλοκαιρινό μακιγιάζ, χωρίς να ξοδεύει περιττό χρόνο, με στόχο καθεμία να αναδείξει τον αληθινό της εαυτό. Αλλωστε όπως η ίδια σημειώνει, η Gabrielle Chanel ήταν γνωστή για το θάρρος της, το θάρρος που την έκανε αντισυμβατική. Αυτό ήθελε και η Lucia Pica για τις γυναίκες.

Μακιγιάζ χειλιών

Τα χείλη λάμπουν με αποχρώσεις που εμπνέονται από την ανατολή του ηλίου μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Chanel Rouge Coco Shine :Η γοητεία ενός κραγιόν με την ευκολία μιας λάμψης. Επιλέξτε το Golden Sun για να αποκτήσετε ένα μοντέρνο ροδακινί χρώμα στα χείλη ή το Golden Sand, για ένα «ζεστό» και έντονο nude.

Chanel Rouge Coco Stylo :Το ιδανικό σας ταίρι για το φετινό καλοκαίρι, με θρεπτική για τα χείλη φόρμουλα. Σε τρεις αποχρώσεις!

pr.chanel.com
pr.chanel.com

Τα νέα προϊόντα της σειράς «Les Beiges»

Η Chanel εισάγει δύο νέα μπρόνζινγκ προϊόντα για το πρόσωπο από τη σειρά Les Beiges, που χαρακτηρίζονται για την ελαφριά τους υφή και αποτελούν τα πιο ακαταμάχητα προϊόντα της.

Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour: απογειώνει την πούδρα, χαρίζοντας της ακόμα περισσότερη λάμψη. Το προϊόν που έχει εξαιρετικά λεπτά σωματίδια χρυσού, δημιουργεί ένα φυσικό και απαλό «πέπλο» επάνω στην επιδερμίδα, κάνοντας την να δείχνει υγιή, λαμπερή, φυσική, φρέσκια και μαυρισμένη. Διαλέξτε έναν από τους πέντε κωδικούς και εφαρμόστε το προϊόν με το ειδικά διαμορφωμένο πινέλο, που υπάρχει στη συσκευασία.

Η απλότητα είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γοητείας σας!

pr.chanel.com
pr.chanel.com

Μακιγιάζ ματιών

Mascara Inimitable Waterproof : Vert Profond & Brun Profond

Stylo Yeux Waterproof :Horizon & Terra Rossa

Δείτε το βίντεο: