Αλλαξε το χρώμα των μαλλιών σου με τις μοντέρνες  αποχρώσεις Palette Brouge! | 0 bovary.gr
Αλλαξε το χρώμα των μαλλιών σου με τις μοντέρνες αποχρώσεις Palette Brouge! | 0 bovary.gr
SCHWARZKOPF

Αλλαξε το χρώμα των μαλλιών σου με τις μοντέρνες αποχρώσεις Palette Brouge!


Η άνοιξη και το καλοκαίρι αποτελούν την κατάλληλη εποχή για να ανανεώσουμε το χρώμα στα μαλλιά μας.

Ομως, γιατί αυτή τη φορά να μην πας κόντρα στο συνηθισμένο ξανθό του καλοκαιριού, επιλέγοντας ένα πολύ γλυκό καστανό χρώμα με εντυπωσιακά κόκκινα ρεφλέ που χαρίζουν σαγηνευτικό αποτέλεσμα;

Η νέα συλλογή αποχρώσεων Palette Brouge από την Palette Intensive Color Crème του Schwarzkopf ήρθε για να συνταράξει τον κόσμο των βαφών.

Οι νέες 4 μοναδικές αποχρώσεις (5.57 Καστανό Ανοιχτό Μπρονζέ, 7.57 Ξανθό Μπρονζέ, 6.70 Ξανθό Σκούρο Μπρονζέ, 6.80 Ξανθό Σκούρο Μπορντό) συμπληρώνουν τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει η Palette Intensive Color Crème και παρουσιάζουν την καινοτομία της Palette ICC Brouge που κρύβεται στην τεχνολογία πιγκμέντων της κρέμας βαφής.

Το ειδικά σχεδιασμένο μίγμα χρωστικών πιγκμέντων φωτίζει τα μαλλιά για ένα υπέροχο καστανό χρώμα μεγάλης διάρκειας με διακριτικά κόκκινα ρεφλέ! H πλούσια Μάσκα Περιποίησης με Σύμπλεγμα Κερατίνης, Πανθενόλης και Βιταμίνης Β που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία προσφέρει στα μαλλιά τριπλή προστασία που κλειδώνει το χρώμα και εντατική φροντίδα μετά τη βαφή, αφήνοντας τα μαλλιά έως 2 φορές πιο περιποιημένα!!!

Η Palette, πιστή στις τάσεις της μόδας, εμπλουτίζει την χρωματική της γκάμα διαρκώς!

Γνωρίστε και εσείς τον εντυπωσιακό, μοντέρνο κόσμο των Palette ICC Brouge!