Instagram /jpgaultierofficial
Instagram /jpgaultierofficial
JEAN PAUL GAULTIER

Τα θρυλικά αρώματά του «ντύνονται» με κόμικς


Ολες οι γυναίκες μπορεί να έχουμε ευαισθησίες, όμως κατά βάθος δεν παύουμε να είμαστε δυναμικές. Οπως ακριβώς η Γουόντερ Γούμαν. Χαρακτήρας κόμικ, πολεμίστρια, Αμαζόνα, ενσάρκωση της γυναικείας ενδυνάμωσης και της ισότητας. Τώρα πια και πηγή έμπνευσης του διάσημου Γάλλου σχεδιαστή, Jean Paul Gaultier, που αφήνει τη φαντασία του ελεύθερη και διακοσμεί τα θρυλικά του αρώματα με κορυφαίους σούπερ ήρωες.

Την αρχή κάνουν το Classique και το Le male, τα μπουκάλια των οποίων αποκτούν αυτήν την ποπ πινελιά και διακοσμούνται με την Μπέτι Μπου και τον Ποπάι.

Από 1η Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν ακόμα δύο limited edition αρώματα του Jean Paul Gaultier που θα φέρουν επάνω τους τις εικονογραφήσεις του Σούπερμαν και της Γουόντερ Γούμαν, ενώ ο αγαπημένος σχεδιαστής της βιομηχανίας της μόδας, με αφορμή αυτή την ευφάνταστη και χαρούμενη συλλογή, δημιούργησε μια σειρά επεισοδίων με τίτλο «iLoveGaultier», στην οποία βλέπουμε και τον ίδιο να συμμετέχει ως ήρωας καρτούν.

Τα αρώματα δεν κλείνονται σε απλές συσκευασίες, αλλά σε τενεκεδένια κουτιά που μοιάζουν με κονσέρβες, τα οποία έχουν επίσης επάνω τους τις φιγούρες των κόμικς!

Το Classique μυρίζει με νότες από σορμπέ λεμόνι και τσάι γιασεμί ενώ το Le Male περιλαμβάνει τις αυθεντικές νότες από βανίλια, σανδαλόξυλο, αλλά αποκτά νότες από φασκόμηλο και νερόλι.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το πρώτο επεισόδιο- βίντεο από τη σειρά  «iLoveGaultier»: