Λαμπερά και άνετα looks για την πιο μαγική περίοδο του χρόνου από τα Marks & Spencer! | 0 bovary.gr
Λαμπερά και άνετα looks για την πιο μαγική περίοδο του χρόνου από τα Marks & Spencer! | 0 bovary.gr
29|12|2017 12:00
SHARE
MARKS & SPENCER

Λαμπερά και άνετα looks για την πιο μαγική περίοδο του χρόνου από τα Marks & Spencer!


Διανύουμε την πιο μαγική περίοδο του έτους. Τα καλέσματα πολλά, οι έξοδοι συχνές, τα looks απαραίτητα λαμπερά. Αλλά και άνετα!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν αλλά η Πρωτοχρονιά πλησιάζει, το ρεβεγιόν τις πιο λαμπερής βραδιάς της χρονιάς είναι κοντά, ενώ κάθε μέρα στις γιορτές είναι αφορμή για έξοδο, πάρτι, διασκέδαση. 

Τα looks απαραίτητα λαμπερά, γιορτινά, αλλά την ίδια ώρα απαραιτήτως και άνετα. Τα Marks & Spencer έρχονται με τις δικές τους προτάσεις να μας λύσουν τα χέρια και να μας προτείνουν looks που αποπνέουν αυτό που ζητάμε όλες αυτές τις ημέρες: Γιορτινά, εντυπωσιακά και ταυτόχρονα cozy ντυσίματα. 

Η φετινή γυναικεία συλλογή των Marks & Spencer προτείνει κομψά κομμάτια για κάθε εορταστική περίσταση, που ξεχωρίζουν για τη θηλυκή τους γραμμή και τον εκλεπτυσμένο τους σχεδιασμό.  

Φορέματα σε στενή ή Α γραμμή από βελούδο -τον πρωταγωνιστή των φετινών τάσεων- σε σκούρες αποχρώσεις, αποτελούν την ιδανική επιλογή για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Η περίτεχνη διακόσμηση από δαντέλα θα αναδείξει τη θηλυκότητα σας και θα μαγνητίσει τα βλέμματα!

Οι μεταλλικές φούστες αποτελούν κομμάτι πασπαρτού των γιορτών και συνδυάζονται με μπλούζες με διακριτικές λεπτομέρειες και ιδιαίτερα κοψίματα στα μανίκια. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με εντυπωσιακές καστόρινες γόβες και με το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer 
Instagram: marksandspence