Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Levinia Konyalian στη Νέα Υόρκη | 0 bovary.gr
Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Levinia Konyalian στη Νέα Υόρκη | 0 bovary.gr
31|12|2017 14:00
SHARE
LEVINIA KONYALIAN

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Levinia Konyalian στη Νέα Υόρκη


Με την συλλογή «Levinia Resort 2018» η Ελληνίδα σχεδιάστρια Levinia Konyalian εισέρχεται πλέον και στην αγορά της Νέας Υόρκης, με μεγάλη επιτυχία και άριστες κριτικές.

Τα κομμάτια της συλλογής, μοναδικά, κομψά, εκλεπτυσμένα.

Η συλλογή της Levinia είναι εμπνευσμένη από την ηρεμία, την γαλήνη και την αρμονία του ελληνικού τοπίου, την παιχνιδιάρικη εναλλαγή φωτός και σκιάς το καλοκαίρι, την αυστηρή απλότητα της κλασσικής αρχιτεκτονικής.

Έτσι διαθέτει στο διαβατήριό της για τον αμερικανικό κόσμο της μόδας λιτότητα, ευφυΐα και ανυπόκριτη θηλυκότητα σε μία απολαυστική παλέτα χρωμάτων.

Τα σχέδια της έχουν ξεχωριστή φυσιογνωμία και χαρακτήρα. Πρόκειται για ρούχα ξεχωριστά, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με υφάσματα από φυσικές ίνες, κυρίως βαμβάκι και αέρινη γάζα.

Τα κεντήματα, οι τρέσες και τα αξεσουάρ, όλα χειροποίητα, συμπληρώνουν το ιδιαίτερο ύφος μιας αντισυμβατικής, δυναμικής και ταυτόχρονα θηλυκής συλλογής ρούχων. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουν την δυνατότητα στην δημιουργό, την αρμενο-κυπριακής καταγωγής σχεδιάστρια Levinia Konyalian, να διεκδικήσει δυναμικά μια διεθνή καριέρα.

Της αξίζει άλλωστε αφού κάθε της συλλογή είναι επιτυχημένη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με αυτήν την είδηση και η υπερηφάνεια δεν περιγράφεται, όταν Έλληνες σχεδιαστές κατορθώνουν να φτάσουν με το ταλέντο τους και τις υπέροχες δημιουργίες τους στο εξωτερικό και να ανοιχτούν σε πολύ μεγάλες αγορές. Μεγάλη αναγνώριση και επιτυχία για το Ελληνικό fashion design που αξίζει πολλά μπράβο.