Shutterstock
Shutterstock
ΤΑ IT ΓΥΑΛΙΑ

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που φορούν τα it girls ακόμα και τον χειμώνα


Tα γυαλιά ηλίου είναι για πολλές γυναίκες το πιο αγαπημένο αξεσουάρ και μάλιστα κάποιες έχουν αμέτρητα ζευγάρια στην συλλογή τους.

Τα γυαλιά ηλίου τα αγαπάμε όχι μόνο επειδή προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο και την ακτινοβολία, αλλά γιατί μπορούν με μία κίνηση να μας αλλάξουν ολόκληρη την εμφάνιση και να ορίσουν και να δηλώσουν στους άλλους το στυλ μας. Με ένα διαφορετικό ζευγάρι αναβαθμίζεται άμεσα όλη μας η εικόνα και μπορούμε να εκφράσουμε το κάθε διαφορετικό mood of the day! Τα στυλ και σχέδια πολλά και όλα τους μοναδικά. Μικρά και τετράγωνα, στρογγυλά με μεταλλικό σκελετό σαν εκείνα του John Lennon , πολύχρωμοι polarized φακοί με sporty αισθητική και άλλα με vintage θηλυκότητα που αποπνέουν άρωμα γυναίκας.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, top models, fashion editors και influencers δεν πάνε πουθενά χωρίς το αγαπημένο τους ζευγάρι γυαλιά.

Τον τελευταίο καιρό όμως όλα τα κορίτσια της μόδας συμφωνούν και επιλέγουν ένα εντυπωσιακό ζευγάρι του brand Les Specs.

 

Les Specs
Les Specs

To μοντέλο με όνομα Τhe Last Lolita έχει κατακτήσει το instagram και το έχουν όλες, οι πραγματικά ενημερωμένες fashionistas! Δεν γίνεται να μην τα έχεις δει κάπου στο feed σου.

Η Gigi Hadid, όπως και η Kendall Jenner, τα λατρεύει και τα έχει σε δύο χρώματα. Το ιδιαίτερο cat eye σχέδιο, με την πιο αεροδυναμική γραμμή και τα έντονα κοψίματα είναι σχεδιασμένο από ον κορυφαίο Adam Selman και διατίθεται σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις, Κοκάλινα, με σκούρους φακούς και επίπεδους βραχίονες, είναι ότι πιο chic στα γυαλιά ηλίου αυτή την στιγμή. Εμπνευσμένα από την Sue Lyon στην ταινία του Stanley Kubrick, Lolita (1962), έχει γίνει η νέα εμμονή των It Girls που αγαπούν το vintage στυλ. Τα γυαλιά αυτά φωνάζουν θηλυκότητα και δεν είναι τυχαίο που μετά την τεράστια επιτυχία τους και τις πωλήσεις που εκτοξευτήκαν, πολλοί έσπευσαν να τα αντιγράψουν.

Kαι φυσικά τα θέλουμε κι εμείς, αφού είναι διαχρονικά και ταιριάζουν με όλα και επειδή δεν μπορούμε με τίποτα να αντισταθούμε στο femme fatale ύφος που προσδίδουν με το που τα φοράς!